dinsdag 13 mei 2014

Favoriete bloggers

Zelf lees ik dagelijks ook tientallen blogs (ik zou ze eigenlijk eens moeten tellen!) maar uiteraard zijn er blogs bij die ik liever lees dan andere. Ik weet van mezelf hoe fijn ik het vind om te horen dat ik goed bezig ben en daarom dat ik nu toch enkele (kleinere) blogjes in de bloemetjes wil zetten. 
Ik begin meteen met een van m'n grote favorieten: so Lidewij. Ik vind haar gewoon oprecht lief over komen. Misschien is het het feit dat zij net afgestudeerd is als leerkracht wel een puntje waardoor ik bevooroordeeld ben maar ik lees haar blog altijd met erg veel plezier. Je merkt aan haar posts dat ze geniet van wat ze doet. Ook heb ik al enkele enorm lieve reacties van haar gehad hier op Vero does this. Lidewij, als je dit leest: je bent super bezig! 

Ook van Julie is dit een van haar favorieten. 
De blog van Aranka is al best wel groot maar toch verdient ook zij hier een plaatsje. In het begin las ik haar blog maar zelden maar ze heeft me toch weten te overtuigen. Hoe ze dit precies gedaan heeft, is mij nog altijd een raadsel. Het zal voornamelijk de goede variatie in artikels zijn dat mij geboeid houdt. 


Lieve Beau, beter laat dan nooit maar nog een gelukkige verjaardag! 
Nog even over haar blog: ondanks dat ze nog maar 17 is, vind ik haar blog erg volwassen overkomen. Ik vind onze blogs trouwens erg vergelijkbaar. Ik word altijd vrolijk als er bij haar weer een blogpost online komt. Ik volg schandalig weinig Belgische blogs maar ik heb gewoon de indruk dat die er zo talrijk zijn als de Nederlandse. Mademoiselle Sophistique vind ik geweldig qua schrijfstijl. Je leest gewoon het Vlaamse erin en dat is echt wel bangelijk. Van mezelf heb ik dan het gevoel dat ik me te 'vernederlandst' heb.


Julie's favorites: 

Deze foto's komen van op 'Make me blush'. Ik kende deze zelf eerst niet maar toen ik aan Julie vroeg welke haar favoriete 'kleine' blogs waren, zei ze meteen: Make me blush. Uiteraard heb ik even gegoogled en ik snap meteen waarom. Voor een blog met nog geen 800 volgers (toch al 7x zoveel als dat wij hebben) heeft de blog een prachtige layout. Ook de foto's die bij de blogposts horen, spreken me meteen aan. Tijd om ook deze blog te volgen! 


Ook Beautyliciousworld kende ik nog niet maar deze moest ik van Julie als tweede favoriet vermelden. Je zou aan haar blog echt merken dat dit een enorm lief meisje is! 

Liefs
Veronique & Julie 

21 opmerkingen:

 1. Ik volg bijna al deze blogs! Superleuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik volg nu jouw blog ook op Bloglovin Tessa! ;-)

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat jullie me hier tussen hebben staan! Jullie hebben ook een erg leuke blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah superlief, ik voel me heel erg vereerd nu! Thanks ladies :) En gelijk heb je over de andere blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blij dat je onze mening deelt! :) En das graag gedaan!

   Verwijderen
 4. Lieve Veronique, bedankt voor je felicitatie en lieve/prachtige compliment! Erg leuk om dit te lezen - doet me zeker deugd en motiveert me ook om weer verder te schrijven :-) Ik vind jou blog ook enorm leuk. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Julie was het ook zeker en vast eens met me! :) Toen ik aan haar vroeg wie ze in dit rijtje zou zetten: "Hmm, Beau heb je waarschijnlijk zelf al vermeld?" :p

   Verwijderen
 5. Aaaww wat superlief dat ik er ook tussen sta, dank je wel! Ik voel me vereerd dat ik met deze toppers genoemd wordt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke favorieten, sommige kende ik nog niet. Ik ga ze eens bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jou volgde ik ook nog niet! Mooie lay-out heb je! :-)
   Ik volg je nu dus wel op Bloglovin!

   Verwijderen
 7. Wat leuk zo'n artikel, zo leer je nog eens wat nieuwe blogs kennen! Ik heb zelf ook een blog, en ik vind het heel erg leuk en inspirerend om andere blogs te lezen, ik volg er ook wel een stuk of 30 denk ik :) Enne, jullie passen ook wel tussen dit rijtje, jullie hebben ook een gave blog! ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik volg jou nu ook op Bloglovin Anniek! :-)

   Verwijderen
 8. Ik volg deze blogs ook allemaal en ze zijn inderdaad super! :D en dat van dat Vernederlandsen ken ik, bij mij is het Vlaams schrijven der helemaal uitgegroeid.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De laatste tijd probeer ik om expres er wat Vlaamse woorden tussen te gooien maar dat klopt dan precies niet. In smsen enzo heb ik daar eigenlijk geen last van maar als ik voor m'n blog schrijf ineens wel. Best vreemd! :)

   Verwijderen
  2. Jou volg ik ook al een tijdje Amy! :-)
   Ik vind het op zich niet erg om een beetje te Vernederlandsen... Zo is hij toch voor iedereen verstaanbaar denk ik dan! :-)

   Verwijderen
 9. Wat onwijs leuk en lief dat jullie mij ertussen hebben gezet! Word ik heel blij van :D Ik vind jullie ook onwijs leuke meiden en lieve lezers, met zelf ook nog eens een toffe blog! You rock ♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, lief complimentje!
   Ik had jou zelf ook opgenoemd, maar Veronique was me voor geweest! ;-)

   Verwijderen