vrijdag 9 mei 2014

Dilemma - lang of kort haar?

Mijn bles komt in de fase terecht dat ik stilaan besef dat ik nog eens een tripje richting de kapper moet maken. Allemaal goed en wel maar overlaatst merkte ik net voor ik ging douchen hoe lang m'n haar eigenlijk was. Zoals bijna elke keer voor ik naar de kapper ga, komt het dilemma weer naar boven. Zou ik gewoon m'n puntjes laten knippen of zou ik terug voor korter haar gaan. 
Dit is hoe m'n haar er nu uitziet. Heeft ondertussen al weer een tijdje geen schaar meer gezien en hier heb ik ook geen stijl of krultang gebruikt. Gewoon m'n lange en dikke bos haar op z'n natuurlijkst. Trouwens, de eerste die na deze foto nog beweert dat ik blond ben, mag eens met bewijzen afkomen want volgens mij is het nu vrij duidelijk dat ik niét blond ben. 


Dit is dan een voorbeeld van wat ik bedoel met 'kort haar'. Oké, het is niet super kort maar als je het vergelijkt met hoe m'n haar nu is, is het natuurlijk een erg grote stap. 
Langs de ene kant ben ik een beetje bang dat ik er snel spijt van ga hebben aangezien ik nu toch al een tijdje aan het 'sparen' ben om m'n haar zo lang te krijgen. 


Nog een voorbeeldje van mezelf met 'kort' haar. Ik moet wel zeggen dat toen Angel (Raterman, The Beauty Bakery) haar haar kort liet knippen en ik dat zag dat ik onmiddellijk dacht: "Nooooo what did you do?!" Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nu twijfel ik er zelf ook over... 

Dus, lieverds, schatties, darlings, wat denken jullie hierover? Kort of lang? 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Al m'n leven lang ben ik met geen stokken bij de kapper te krijgen. KEIROFOBIE is een van mijn gekke trekken. 't Zal je dan ook niet verbazen dat ik VOOR lang haar ben? Want eerlijk Vero, zijn we stiekem niet allemaal een beetje Beatles?
  Langs de andere kant is kort zomers pittig. Je kan ook van 2 walletjes eten en bij mij op les komen voor slimme 5 minuut opsteekkapsels. Iets waarmee je je lange lokken in een mum opkort bij warm weer maar ze toch kan houden. Want niets zo sexy als lange losse lokken die door de wind voor je ogen komen bengelen, een man neemt de lok teder vast en wrijft ze achter je oortje terwijl hij je zwoel in de ogen kijkt en k.............. (Rest mag je zelf bedenke, go voor lang haar ;) )
  X Duifke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind persoonlijk een korter model leuker staan :) Zoiets als op de zwartwit foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zeg; Doe wat goed voelt. Zijn je haren helemaal naar de klote (droog, gespleten e.d.) dan is het beter om het korter te laten knippen. Maar zolang het nog gezond is, niet doen :)

  BeantwoordenVerwijderen