donderdag 29 mei 2014

Catrice Haute Future blush pearls


Blush pearls is volgens mij iets waar oorspronkelijk Guerlain mee begonnen is. Andere high end merken hebben dit ook al opgepikt en de laatste tijd hebben we dit ook al enkele keren gezien bij de budget merken. Bij Essence zijn er al een paar keer highlighter pearls voorbijgekomen maar dat is een product dat ik iets minder vaak gebruik, daarom dat ik ook zo blij was nu met deze blush pearls van Catrice. Wat ik ook zo geweldig vind aan deze parels is dat ze zo heerlijk fotogeniek zijn. Ik heb mezelf echt moeten tegenhouden of ik had nog duizend foto's meer getrokken. 
De verpakking ziet er echt mooi uit. Ook totaal niet goedkoop terwijl het toch allemaal plastic is. Persoonlijk vind ik het zelfs vrij goed dat het plastic is. Dit weegt minder en het breekt minder snel. Enorm belangrijk aangezien ik soms nogal een kluns ben. Wat nu wel enorm mooi is maar waarschijnlijk later iets minder, is het deksel. Hier ga je wel alle vingers op zien. Details waar ik niet op afreken aangezien het écht wel mooi is. 
Mooi, mooier, mooist. Als je goed kijkt, zie je trouwens dat er verschillende kleuren parels zijn. Van heel lichte roze tot al wat meer rood/roze. De blush bevat trouwens wel een beetje glans maar geen shimmers en dat vind ik wel goed. Een blush hoeft geen glitters te bevatten, vind ik. En hier zie je uiteindelijk de swatches. Het zijn erg zachte, subtiele kleuren maar het pigment is wel erg mooi. Deze blush is ideaal om toch een licht kleurtje op je wangen te krijgen. Met deze blush ga je vooral een heel erg lief effect creëren. Ik heb hem zelf nog niet op m'n gezicht getest omdat ik de laatste dagen weinig make-up heb gedragen. Dankzij het feit dat ik van mezelf nogal snel bloos, heeft het ook weinig zin om de blush te dragen zonder foundation eronder. 

Laat maar weten wat jullie ervan vinden en of jullie nog een fullface willen. 

Liefs
Veronique

13 opmerkingen:

 1. Ik ben erg benieuwd naar een full face!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal mijn uiterste best doen er asap eentje te maken :) (Misschien dit weekend al, anders begin volgende week ;) )

   Verwijderen
 2. Producten met van die parels daar heb ik al een zwak voor helaas heb ik deze hier nergens kunnen spotten bij de Kruidvat x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb ook een zwak voor parels. Het ziet er altijd mooi uit. Wat me bij deze parels wel opvalt is dat ze redelijk kruimelig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi product zo om te zien zeg! Ik denk alleen wel dat je voorzichtig aan moet brengen vanwege de kruimeligheid ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat dit zo'n product wordt dat ik regelmatig ga pakken om naar te kijken maar weinig om echt te gebruiken :p

   Verwijderen
 5. Deze is prachtig! Ik heb 'm ook en ben er zo ontzettend happy mee :-) Alleen het doosje vind ik ietwat te groot en onhandig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er erg mooi uit! Ik zou enkel schrik hebben voor de kruimeligheid en het gesmodder maar he, dat heb je met losse poeders ook he :p x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem echt heel erg mooi! Ik twijfel nog wel om deze te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie balletjes, prachtige verpakking ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze heb ik ook en gebruik het heel graag. Blijft leuk van die pareltjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen