woensdag 7 mei 2014

BiFi XXL pizza

Hoe ironisch, gisteren is er nog een blogpost online gekomen over gezond eten en vandaag komt er een review online van een über ongezonde snack. Zondag was ik namelijk in de Stock 2000 in Rijkevorsel en daar heb je een beetje vanalles. Aan de kassa ligt er dan allerlei snoepgoed en daar zag ik deze 'pizza' van BiFi bijliggen. Uiteraard was ik erg nieuwsgierig en wou ik het wel eens proberen. Kon zoiets wel lekker zijn? 
Zo ziet het eruit als je het uit de verpakking haalt. Persoonlijk had ik het veel platter verwacht door de tekening op de verpakking. Maar goed, het zag er niet slecht uit en het rook ook nog best lekker. 


Sorry voor de super wazige foto maar deze waren snel met m'n gsm getrokken aangezien ik op het moment dat ik het wou eten, ineens besloot er een artikel over te schrijven. Zoals je ziet zit er in het deeg een laagje 'kaas' of toch iets dat er op lijkt, een royale laag tomatensaus en dan salami. 

Van de kaas heb ik eigenljk amper iets geproefd. Deze zag er ook erg raar en uitgedroogd uit. De saus en de salami smaken wel erg goed af. Vooral de saus overheerst eigenlijk. De saus is ook vrij dik maar zorgt er toch wel voor dat het geheel iets minder droog is. Je proeft wel gewoon dat dit zoiets 'kunstmatig' en ongezond is. Toch moet ik eerlijk zijn dat ik dit nog wel eens ga kopen. Soms smaakt iets als dit wel. Ik zou het uiteraard niet dagelijks of wekelijks eten maar als je eens thuiskomt van een stevig feestje en nog een klein hongertje hebt... 

Deze 'pizza' bevat trouwens 250 kcal. 

Hebben jullie dit al geproefd? Zoja, wat vonden jullie ervan? 
Zo niet, zouden jullie het eens willen proberen? 

Liefs
Veronique

7 opmerkingen:

 1. Ik denk dat hier varkensvlees in zit? In dat geval mag ik het namelijk niet eens proberen omdat ik daar allergisch voor ben. Sommige ongezonde snacks zijn wel erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, hier zit varkensvlees in... Dat moet echt supervervelend zijn, allergisch zijn voor varkensvlees... Een vriendin van mij heeft dit ook

   Verwijderen
 2. Ohh, dat ziet er nog eens lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is denk ik wel lekker als je lang onderweg bent geweest en jezelf even wil trakteren. Persoonlijk vind ik een pizza met allemaal verse groentes het lekkerste!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei... het klonk toch best wel lekker, maar ik ben absoluut geen fan van kaas. Ik pas!

  BeantwoordenVerwijderen