dinsdag 29 april 2014

The Body Shop Shea Douchecrème

Mijn oprechte excuses dat ik de laatste week telkens een paar dagen niets online heb laten komen maar to do lijstjes zijn nogal lang en de dagen nogal kort. Ahum, in ieder geval heb ik vandaag (eindelijk) nog eens een artikel voor jullie. Vorige week nam ik na hem al een tijdje niet meer gebruikt te hebben namelijk m'n shea douchegel van The Body Shop nog eens uit de kast. Benieuwd wat ik er van vind? Lees gauw verder! 


De verpakking: Het is een klikdop en dit is extra gemakkelijk. Ik ben nogal slecht met doppen die ergens los opzitten aangezien ik die altijd kwijtraak. Dit probleem heb ik hier niet mee en ook is het handiger als je natte handen hebt. De fles is doorzichtig waardoor je perfect kunt zien hoeveel douchegel er nog in zit. 

De geur: Geen idee hoe Shea op zich ruikt maar ik weet wel dat dit mijn favoriete lijn is van The Body Shop. Het is een vrij neutrale geur die niet overheerst maar toch wel zacht aanwezig is. Het is ook een vrij warme en 'comfy' geur. Ideaal voor als je een rustige avond wil doorbrengen. 

De werking: Toen ik hem gebruikte, heb ik eerst opnieuw op het etiket gekeken. Ik had namelijk het gevoel dat ik mezelf met bodylotion stond in te smeren. Toen besefte ik dat dat vrij normaal is als je doucht met een douche crème in plaats van een gel. Toch was het wel even gek aangezien ik de laatste tijd enkel gels gebruikt heb. Ook schuimt dit product niet zo hard maar dat hoeft ook niet. Het gevoel is zo al aangenaam genoeg. 

De prijs: 7 euro voor 200 ml

Besluit: Het is misschien een iets duurde douche'gel' maar ik vind hem wel zeker z'n geld waard. Uiteraard kun je ook evengoed goedkopere douchegels gebruiken maar deze is gewoon zo heerlijk zacht. En ook de geur vind ik geweldig maar dat is persoonlijk natuurlijk. 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Die douchegel ziet er erg fijn uit! Ik heb de bodybutter van de shealijn en die vind ik ook top!

    BeantwoordenVerwijderen