donderdag 17 april 2014

Tag | Would you rather..? (Beauty)

"Zou je liever...?" vragen beantwoorden vind ik geweldig. Daarom dat ik weer zo'n tag voor jullie heb vandaag. Op zich zijn het niet zo'n moeilijke vragen maar bij sommige heb ik wel even moeten nadenken. Kiezen is verliezen, zegt men altijd en dat klopt.

1.Would you rather go out with messy hair and nice make-up or nice hair and no make-up?
Ik zou gaan voor messy hair... Ik denk dat mannen daar iets minder aandacht aan besteden.. En sowieso kan messy haar ook leuk staan!

2.Would you rather shave your eyebrows or have your eyelashes fall out?
Shave my eyebrows, aangezien je die gemakkelijk kan bijtekenen. Het lijkt mij gewoon praktischer dan elke dag nepwimpers op te moeten kleven (en goedkoper trouwens!).

3.Would you rather be forced to shop at only MAC or Sephora for the rest of your life?
Sephora dan toch maar aangezien die veel meer merken hebben, van redelijk budget tot high end. Ook vind ik MAC niet altijd even wauw qua producten.

4.Would you rather wear lipgloss/lipliner look or 80's perm?
Aangezien m'n haar toch al messy is, geef me maar dat 80's poedelhaar! Kan er nog wel bij! 5.Would you rather leave the house with an obvious foundation line or overdone blush?
De blush. Ik word van mezelf al vrij snel erg hevig rood dus of dit dan natuurlijk is of door middel van blush maakt het verschil ook niet echt eigenlijk.

6.Would you rather wear MC Hammer pants or biker shorts in public?
Hier moest ik even voor gaan googlen eigenlijk. Ik had geen idee wat ze met deze dingen bedoelden (cultuurbarbaar, I know). Maar ik ga dan voor de MC Hammer pants, die lijken gewoon zo comfortabel. Ook verbergen ze m'n buikje goed terwjil de biker shorts dat enkel zou benadrukken. 


7.Would you rather have a bad orange-y spray tan or really weird tan lines that can't be covered?
De lijnen dan. Het is niet omdat het niet bedekt kan worden, dat het echt super hard zou opvallen. Een volledig oranje velletje daarentegen kan niet anders dan reactie uitlokken. 

8.Would you rather have a bad haircut or bad hair color?
Bad haircut, dat groeit wel terug.

9.Would you rather have YouTube or twitter taken away forever?
Ik gebruik Twitter niet superveel en zou het eigenlijk niet echt missen. YouTube daarentegen vind ik superleuk en handig. Ik zou al die geweldige Britse YouTubers veel te hard missen, denk ik! 

10. Would you rather give up using makeup brushes or mascara?
We hebben niet voor niks 10 vingers gekregen en wattenstaafjes werken ook prima. M'n eyeliner aanbrengen zou wat moeilijker zijn maar dan gebruik ik wel gewoon een potlood of een liquid liner. Zonder mascara zie ik er meestal maar duf uit en dan is een ooglook ook gewoon niet af. No way, José dat ik zonder mascara zou leven. 

Zo, welke dingen zouden jullie kiezen? En zijn er dingen waarover je het echt niet eens bent met mij? 

Liefs
Veronique

6 opmerkingen:

 1. Dat eerste plaatje! Ik kom niet meer bij. :') Dat hoofd xD Serieus je hebt mn dag gemaakt :')

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag zeg! :) Ik vind sommige keuzes wel erg lastig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij nr. 1 : zijn we plots mannen expert XD

  Haar is belangrijker (weet niet wat andere mannen denken maar dat is toch waar ik eerst naar kijk ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vroeg op dat moment aan een vriend van mij wat ik moest kiezen en hij zei: "Uw ogen en lippen zijn schoon genoeg om de aandacht van uw haar weg te trekken" :D

   Verwijderen