donderdag 3 april 2014

Sanne | BE Kohl Kajal

Het is weer de eerste donderdag van de maand en dus is het tijd voor een artikel van onze gastschrijfster Sanne. Veel plezier! 

Vandaag ga ik een stukje schrijven over een eyeliner, een khôl kajal eyeliner van het merk BE creative! Dit merk is sinds kort verkrijgbaar bij de Ici Paris XL.Dit product kost € 9,99 voor 2.5g.Khôl kajal bestaat al heel lang, vroeger was dit een erg populair product. Dit proberen veel merken nu terug te brengen. 
Bourjois is BE creative al voor gegaan, over hun khôl kajal was ik niet te spreken!Toen ik dit product zag dacht ik gelijk niet weer zo'n ding waar je geen fatsoenlijk lijntje mee kan trekken en geen pigment af komt, maar dat was een te snel oordeel.Boven een swatch met flits, onder zonder! Rechts uitgeblend.Het was wel wat lastig, maar ik heb een dun lijntje kunnen trekken,Ik dacht, er moet toch een makkelijkere manier zijn om een mooi dun lijntje te trekken? En ik bedacht wat, ik gebruik mijn gel eyeliner kwast gewoon!Veel beter! Al zeg ik het zelf, hier onder een foto waar je beide ogen ziet zo dat je het goed kan vergelijken.Voor mij de perfecte gel-eyeliner ben ik dus achter gekomen!

Ik kan dit product niet als khôl kajal aanraden, maar wel als gel-eyeliner! Het is handiger als steeds in zo'n potje dippen met je kwast en je kan een prachtige wing maken!

Liefs, Sanne

1 opmerking:

  1. Hij ziet er wel heel goed uit! Ik ben sowieso eigenlijk altijd wel te spreken over de producten van BE :)

    BeantwoordenVerwijderen