vrijdag 4 april 2014

Opgemaakt maart 2014


Een product opmaken gaat in mijn ogen gepaard met gemengde gevoelens. Langs de ene kant ben ik superblij omdat ik dan weer een extra product heb voor bij in m'n opgemaakt artikel. Langs de andere kant vind ik het dan ook best vervelend dat het 'op is' en dat ik het dus op nieuw moet kopen. Niet perse vanwege het geld hoor maar vooral omdat ik vaak vergeet het te kopen als ik dan in de winkel sta en te lui ben om er speciaal voor terug te wandelen. Luxeproblemen. 
Ten eerste de tandpasta die wij hier thuis altijd gebruiken. Normaal als wij hem hier in België kopen, is het merk Signal maar dit bestaat in Nederland niet. Allez, het heeft daar in ieder geval een andere naam: Prodent. Opnieuw kopen? Uiteraard! Deze gebruiken wij al jaaaren! 


Mijn mini I love strawberries & milkshake douchegel is opgegaan. Deze was erg lekker maar ik zou hem niet snel opnieuw kopen denk ik. Er zijn nu eenmaal douchegels die beter ruiken (en aan deze hangen herinneren waar ik niet perse nog aan wil denken als ik onder de douche sta). 


Deze is al op sinds het begin van de maand en dat vind ik zo jammer. Deze conditioner was echt goed. De geur was iets minder maar dat nemen we dan maar voor lief. Deze ga ik proberen opnieuw te kopen (iets minder goed verkrijgbaar dan andere). 


En als ik die van Farmavita niet meer kan kopen, dan koop ik wel gewoon deze van Pantene terug opnieuw. Deze doet ook prima wat hij hoort te doen. 


In deze sample verpakking van TBS zat een staaltje conditioner van Lush (Julie had deze aan mij gegeven) en de naam moet ik jullie helaas schuldig blijven op deze moment. Wel moet ik zeggen dat deze niet deed wat ik van een conditioner verwacht. M'n haar was in de plaats van lekker zacht wat stugger dan normaal. Best wel handig als je dat nodig hebt voor bepaalde zaken maar niet als je je haar zacht wilt. Helaas. Deze koop ik dus waarschijnlijk niet zelf. 


Een pak watjes van de Kruidvat. Deze vind ik goed en betaalbaar en daarom koop ik eigenlijk ook gewoon altijd deze van Kruidvat eigen merk. 


Need I say more? 


Er is nog een tweede douchegel opgegaan namelijk de Vanilla Bliss van The Body Shop. Heerlijke douchegel en hier heb ik dan ook nog een verpakking van staan. 


En nog een bus haarlak van Elnette. Ik heb er hier nog eentje van in gebruik en die is ook bijna op. Gelukkig want de geur vind ik nog altijd twee keer niks. Nivea for the win! 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. De conditioner van Lush heet 'American Cream', voor de geïnteresseerden! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen