zondag 13 april 2014

Makeup Academy komt naar België

In bloggerland doet al heel erg lang het gerucht de ronde dat Makeup Academy naar Kruidvat komt. Enkele weken geleden werd dit op een event ook bevestigd en vele blogs publiceerden de filialen die het merk zouden verkopen. Of toch de Nederlandse filialen want over de Belgische kon ik lange tijd niet veel nieuws vinden. Uiteraard ben ik benieuwd hoe ver ik ga moeten rijden voor dit merk. Dat en meer informatie over het merk heb ik vandaag voor jullie in deze blogpost. Makeup Academy is een bekend Brits budgetmerk dat voornamelijk verkocht wordt in de Superdrug winkels. Het merk is er om bekend dat het prima kwaliteit levert voor de prijs die je betaalt en dat ze oogschaduwpalettes hebben die eigenlijk dupes genoemd kunnen worden van Naked en Naked 2. 


Het merk is vergelijkbaar met Catrice en Essence en de prijzen zouden tussen de €1,79 en de €7,99 liggen. Prima prijzen als het echt zo'n goede kwaliteit is als dat wordt gezegd! Ik ben dus heel erg benieuwd naar dit merk. Voornamelijk naar de oogschaduwpalettes aangezien deze zo bejubeld worden en maar €6,99 zouden gaan kosten. Super gewoon! 

Voor wie ook nieuwsgierig is: dit merk zal vanaf week 15/16 in geselecteerde Kruidvat filialen te vinden zijn. De lijst van deze filialen vind je hier

Wat is jullie eerste indruk? 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ik woon zelf in Nederland, maar ben wel erg blij dat dit merk nu eindelijk verkrijgbaar is :-)

    BeantwoordenVerwijderen