woensdag 2 april 2014

MAC Ruby Woo

Toen de Rihanna collectie uitkwam, was ik verliefd op Riri Woo. Helaas is deze nergens meer te verkrijgen. Wanneer ik dan een tijdje geleden nog MAC tegen kwam, zag ik Ruby Woo liggen en deze lijkt erg hard op Riri Woo. Je begrijpt wel dat deze onmiddellijk in mijn mandje terecht kwam. Benieuwd naar swatches en m'n mening over de lipstick? 

Ruby Woo is echt een rode kleur maar ik kan de ondertoon niet goed bepalen. Soms lijkt hij koel, soms lijkt hij meer oranje. NOrmaal sta ik niet met lipstick met een oranje ondertoon maar Ruby Woo staat me wel en daarom twijfel ik net zo hard over de ondertoon. Wat denken jullie? Hier lijkt de kleur echt een koele rode kleur die goed dekt en vooral heel erg matte is. Ook hier lijkt hij in mijn ogen weer een vrij koele kleur, misschien ligt dit aan het feit dat het licht een beetje koeler is. Op de eerste foto was het vrij warm licht. En hier vind ik dan weer dat je die warme ondertoon ziet. Of ligt dat aan mijn ogen? Ik weet het echt niet bij deze lipstick! Wat ik wel weet is dat ik hem supermooi vind maar dat je lippen er echt wel verzorgd voor moeten zijn want als je ook maar een beetje velletjes hebt, worden deze benadrukt doordat het zo'n droge matte kleur is. Dit heb je uiteindelijk bij de meeste matte lipsticks wel.

Ik ben superblij met de lipstick maar heb hem nog niet veel kunnen dragen omdat ik de laatste tijd extreem veel last heb van velletjes (zeker nu ik ziek ben, het eerste dat gedehydrateerd raakt, zijn m'n lippen). 


Wat vinden jullie van deze lipstick?

Liefs
Veronique

1 opmerking: