maandag 7 april 2014

Life through my eyes april 2014 #1

De afgelopen week bestond voornamelijk uit het halen van deadlines en ziek zijn. Zo heb ik amper van het goede weer kunnen genieten helaas. :( Daarom dat ik ook niet zoveel foto's voor jullie heb deze week. Ik hoop dat jullie het toch een beetje interessant vinden! We beginnen de week ook pas bij woensdag aangezien ik maandag en dinsdag voornamelijk of in de les zat of in m'n bed lag te slapen. Niet echt interessant dus. Woensdag was het dus al iets beter en tijdens de springuren zaten we dan ook te werken aan een paper voor PDV. Hier zie je dat ik af en toe minder geconcentreerd bezig was en besloot Facebook op te zetten... Tsja... 


Donderdagmiddag besloten ik en Carolien eventjes van het goede leven te profiteren. Zij moest toevallig ook in Turnhout zijn en we besloten iets te gaan drinken voor ze een afspraak had met haar stagementor. Living the good life! 


Na die afspraak hadden we honger. Redelijk grote honger zelfs en dus gingen we bij de Waterput pasta eten met een lekker wijntje erbij. Hier hebben we ongeveer anderhalf uur gezeten en dat heb ik geweten. Mijn linkerarm was verbrand. Ik heb wel het geluk dat dat nogal snel bruin wordt daarna maar voortaan smeer ik me toch in. 


Donderdagavond was het goede leven even ten einde toen ik aan m'n lesvoorbereiding begon te werken. Deze is nog lang niet af en dus heb ik straks nog best veel werk. Damn :( 


Vrijdag was weer een drukke dag. 's Morgens moest ik naar school voor individuele coaching. 's Middags had ik met Julie afgesproken en ik was nog geen uurtje thuis of ik reed al met Sarah richting Baarle - Hertog om voor haar een nieuw bed te kopen. Ik was de vrijwilliger die mee mocht gaan testen of het een goed bed was. Haha. 


Hierna vonden we dat we wel een ijsje verdiend hadden! 


Zaterdag heb ik uitgeslapen (what else did you expect?) en nog wat voor school gewerkt. 's Avonds zag ik eindelijk m'n vriend nog even. Hierna ben ik ook vrij snel in slaap gevallen. Echt erg eigenlijk, ik slaap veel te veel de laatste dagen.

Zondag was een rustige dag en heb ik vooral voor school gewerkt. Samen met mama heb ik beneden op YouTube wat liedjes van vroeger opgezocht (jaja! Onder andere Samson en Gert). Daarna weer die lesvoorbereiding maken. Het is vloeken wanneer je het aan het maken bent maar wanneer je het geeft, is het wel leuk om te zien hoe je klas reageert om je ideetjes. 


Hierna heb ik nog enkele afleveringen Rizzoli and Isles gekeken. Bangelijke serie. 

Zoals jullie wel zien was het voor jullie een minder interessante week om te zien. Deze en volgende week heb ik vakantie en dan hoop ik jullie wat leukere dingen te kunnen laten zien. Helaas ga ik ook erg veel voor school moeten werken maar dat nemen we maar voor lief. (Dat was het voordeel van 't unief, je moest geen taken maken :( )

Liefs
Veronique

1 opmerking: