zondag 20 april 2014

Kwade stroom aan woorden

Normaal vertel ik jullie best veel over de goede kanten van m'n leven maar als er bijvoorbeeld een relatie op de klippen loopt, hou ik de details voor mezelf. Momenteel ben ik iets te boos om te kunnen zwijgen en waarschijnlijk heb ik morgen al heel veel spijt van deze blogpost. 
Let's get to the point. Ik heb m'n vriend af en toe kort vermeld in een blogpost, geen naam en dat ga ik ook zo houden. Misschien moet ik hem à la Angel Raterman 'Mister Jerk' noemen ofzo. Ja, dat doen we. Dus... Mister Jerk en ik hadden een relatie en alles leek eigenlijk supergoed te gaan. Ik zat op een roze wolk en ik dacht hij ook. Elke keer als ik daar was, ging alles prima. 

Tot hij ineens op een woensdagavond (we hadden afgesproken) besloot dat hij niet wou afspreken. Uiteraard was ik bezorgd en ergens voelde ik misschien de bui al wel hangen maar op dat moment dacht ik dat ik gewoon aan het overdrijven was. Ik vroeg dus rustig wat er aan de hand was. En toen kwam het. Een superlange sms met allemaal redenen waarom hij vond dat we uit elkaar moesten gaan. Tegenstrijdigheden inclusief. Ik vroeg, heel kalm, of ik dan niet mocht langskomen om te praten, ahja ik zat uiteraard nog met vragen. Niet dus. Hij had er geen zin in. Ahja en ik had wel zin om via sms uit elkaar te gaan. 

Mister Jerk heeft dan nog een half uurtje op m'n smsjes geantwoord (met nog meer excuses als: ik voelde geen klik met jou, ik durf het niet face to face te zeggen... Blablala) en sindsdien niets meer van gehoord. Hij heeft me van Facebook gekieperd en laat niets meer van zich horen. Zelfs niet toen ik hem smste nadat ik zag dat hij een foto van zichzelf en z'n ex op Facebook gepost had (ja, ik keek af en toe nog op z'n profiel) met een hartje erbij. Ik ben een sterke meid over het algemeen maar dit was een slag recht in m'n gezicht. 


Weet je, het gaat me er niet om dat hij terug samen is met z'n ex maar hij had het gewoon moeten zeggen en dat heb ik hem ook gesmst. Hierna kon ik ineens de foto niet meer zien (printscreen ftw!). 

Tijd om te stoppen met ragen. Het is genoeg geweest voor vandaag. Mister Jerk en mevrouw ex, ik wens jullie het allerbeste samen! 

Liefs 
Veronique

P.S.: Inderdaad Julie, bij nader inzien is hij toch zo knap niet! ;) 


5 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een Jerk. In dit geval doet Mister Jerk zijn naam eer aan. Respect voor jou dat je zo rustig kon blijven. Ik hoop dat je een leuke jongen vind die wél eerlijk is en oprecht van je houdt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mezelf nog harder opwinden, haalt niet veel uit hé :) Doe ik mezelf meer slecht mee dan hem.. :) Bedankt trouwens! :)

   Verwijderen
  2. Lieve reactie Justine! Ik hoop het ook voor haar, ze verdiend het echt! :-)

   Verwijderen