vrijdag 18 april 2014

Julie | Look like a star

De komende vier weken is het weer tijd voor een nieuw setje Look Like A Star’s. Deze keer heb ik weer een thema voor jullie, namelijk de vier meisjes van de girlband Neon Jungle. Ik weet dat veel van jullie hen waarschijnlijk niet eens kennen en daarom zal er ook elk week een liedje bij geplaatst worden zodat jullie net enkel hun stijl maar ook hun muziek leren kennen.

(bron foto http://www.clashmusic.com/features/next-wave-537-neon-jungle )Shereen Cutkelvin
Beginnen doen we met Shereen. Persoonlijk vind ik haar de schattigste van de vier. Ze heeft een mooie stem en een lief gezichtje! Ik kan jullie al direct vertellen dat deze meiden best wel speciale kleding dragen!


Shereen houdt er van om kledingstukken met een soort van ‘aztec print’ te dragen. Ook kiest ze vaak voor iets zwart in haar outfit, net zoals voor zwarte schoenen. Ze experimenteert graag met make-up want ze wordt zowel met knalroze, rode, als bruine lipstick gespot. Qua accessoires kiest ze vaak voor een lange ketting en meerdere armbanden. Probeer je haar ook zo wild mogelijk te zetten, want een afrokapsel is erg typerend aan Shereen!

Hier meteen het eerste liedje dat ik jullie wil laten horen: Neon Jungle met Trouble. http://youtu.be/vMIy_PNlAcETop: £9.99 - newlook.com
Skirt: £15 - riverisland.com
Shoes: £20 - newlook.com
Bag: $44 - accessorize.com
Necklace: $4.80 - forever21.com
Bracelets: $7.80 - forever21.com
Lipstick: €18.50 – MAC Mineralize Rich Lipstick: ‘Good Taste’ – douglas.nl


Julie x

1 opmerking: