woensdag 16 april 2014

Fashion Shoplog

Mode is niet echt mijn ding. Behalve als het op schoenen aankomt maar qua kleren? Ik kies meestal voor veilig en basic. Ook qua accessoires is het 'gene vette' bij mij. M'n laptoptas of een handtas en een riem zodat m'n jeans niet afzakt. Nu heb ik hier in Polen weer enkele dingen gekocht (geen beauty deze keer!) die ik toch wel wil laten zien. Het zijn misschien ook niet de meest trendy dingen maar ik vond ze wel leuk en dat is wat telt, niet?


Ik begin met deze geweldige handtas. Je moet mij de naam van de winkel niet vragen maar ik kon deze gewoon niet laten hangen. Het is iets anders dan ik normaal koop en toch vond ik het perfect. Zeker voor als ik eens ergens naartoe moet en ik wat netter gekleed moet zijn. M'n precious kan op zo'n gelegenheden aan de kant, deze tas gaat mee!

Ik heb hier 39,99 pln voor betaald, dit is ongeveer 10 euro.


Dit T-shirt is op m'n lijf geschreven: "If you really don't want to hear a sarcastic answer don't ask "stupid" question". Misschien moet ik dit maar niet aandoen als ik ga lesgeven... :p Deze kostte 24,99 PLN, iets meer dan 6 euro dus.


Mijn portefeuille was serieus aan het verslijten en toen ik deze tegenkwam, was ik meteen verkocht. De kleur is iets feller roze dan hier op de foto maar jullie snappen het concept wel! Hier heb ik 29,99 PLN voor betaald, ongeveer 7,5 euro.


Mijn zonnebrillen raken altijd kwijt of beschadigd en daarom koop ik er dus geen dure. Deze twee waren 3 euro per stuk (12 PLN).


En dan nog een riempje omdat ik dat niet bij heb en ik wil natuurlijk geen afzakkende broeken. Haha. Deze is een dunne grijze/bruine en kostte 14,2 PLN. Hier ging nog 20% korting af. 

Zo, niet zoveel gekocht tot nu toe. Hier verschiet ik wel van.. De volgende dagen toch een inhaalbeweging doen. ;) 


Ik wil trouwens nog zo'n broek maar dan in een neutralere kleur... Grijs of zwart ofzo. Deze hadden ze ook nog in het beige maar dat was een heel erg gelig beige en niet zo mooi... Helaas! Liever wat donkerder dus... 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ik vind de portemonnee echt gaaf :-) Leuk kleurtje ook!

    BeantwoordenVerwijderen