woensdag 9 april 2014

Essence my skin

Zoals jullie al dan niet weten, heeft Essence ook een huidverzorgingslijn. Omdat wij alsmaar veeleisender worden tegenover de producten die we gebruiken, vernieuwt Essence in mei hun huidverzorging. Ik ben een beetje in de war wat betreft welke producten er precies uitkomen aangezien het persbericht spreekt over twee lijnen maar ik wel foto's heb gekregen van drie verschillende lijnen. De lijnen die Essence bespreekt zijn komkommer & limoen voor de normale huid en lychee & druiven voor de gecombineerde lijn. 


 essence my skin mattifying cleansing gel €2,29
De huid in balans! Deze milde gel reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert make-up en vuil. Een combinatie van lychee-extracten, druivenpitolie en panthenol verfijnt de poriën en ontdoet de huid van overtollige talg. Voor het beste resultaat breng je de gel aan op een vochtige huid - masseer tot een licht schuim ontstaat en spoel dan af met lauw water. Vrij van kleurstoffen. 

essence my skin mattifying cleansing wipes  €1,89 
De zachte reinigingsdoekjes verwijderen vuil en make-up tot diep in de poriën. De milde formule met lychee-extracten, druivenpitolie en allantoïne verzorgt de droge huidzones en matteert de glimmende T-zone - perfect dus voor een combineerde huid! Zonder alcohol of parabenen en ook ideaal om te gebruiken voor de gevoelige huid rondom de ogen. 

 essence my skin mattifying cream €2,69
Een prachtige, matte teint? Deze lichte crème is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de gecombineerde huid. De formule is verrijkt met verzorgende lychee-extracten en druivenpitolie en matteert de glimmende T-zone. Breng eenvoudigweg elke morgen en avond aan op de gereinigde huid – ook ideaal te gebruiken als make-up basis. Vrij van kleurstoffen. 

 essence my skin moisturizing cream €2,69                                 
Een satijnzachte huid! De luchtige formule voor de normale huid trekt supersnel in en geeft de huid een intensieve vochtboost. Limoenextracten en komkommersap verfrissen de huid en de toegevoegde sheaboter zorgt voor ultieme zachtheid. Breng ‘s morgens en ‘s avonds aan op de gereinigde huid. Kan ook prima dienen als basiscrème voor je make-up. Vrij van kleurstoffen.

essence my skin refreshing cleansing wipes €1,89                      
Een heerlijke opfrisser voor onderweg! De praktische reinigingsdoekjes verwijderen niet alleen vuil en waterproof make-up, de huid ziet er ook meteen weer stralend en fris uit! De speciale formule, zonder alcohol en parabenen, droogt de huid niet uit en biedt ultieme frisheid dankzij de combinatie van limoenolie, komkommerextracten en panthenol. 


essence my skin soft cleansing gel €2,29                             
Intensieve en tegelijkertijd milde reiniging: my skin soft cleansing gel verwijdert vuil, make-up en overtollige talg. Limoenolie en komkommersap geven de huid een frisse boost en glycerine en panthenol reguleren de vochthuishouding. Voor het ideale resultaat breng je de gel aan op een vochtige huid – zachtjes masseren tot er een schuim ontstaat en afspoelen met lauwwarm water.


Deze lijnen lijken me ideaal voor jonge meiden die net met huidverzorging gaan beginnen en nog niet veel te besteden hebben. Natuurlijk kunnen ook 'iets oudere' meiden en vrouwen deze lijn gebruiken. Wie weet test ik wel eens iets van deze lijn, lijkt me erg interessant! 

Liefs
Veronique

1 opmerking: