zaterdag 26 april 2014

Essence 'like best friends forever'

Essence heeft al een tijdje een aantal geuren in het assortiment maar ik moet toegeven dat ik hier eigenlijk nog nooit een geur van gekocht en zelf nog maar geroken heb. In mei komt Essence met een nieuwe geur en die zou er wel eens verandering in kunnen brengen. De geur krijgt de naam 'like best friends forever'.
Ik zal jullie eventjes de noten vertellen aangezien de afbeelding niet zo duidelijk is:
Topnoten: roze peper, mandarijn en zwarte bes
Hartnoten: Perzik, roos en rode appeltjes
Basisnoten: vanille, muskus en sandal hout 

De noten maken mij persoonlijk heel nieuwsgierig door de diversiteit erin. Ondanks het feit dat het grotendeels een fruitige geur is, heb je er toch ook kruiden en bloemen in. Om dan nog maar te zwijgen over de basis die in mijn ogen niet anders dan goed kan zijn! 


Ziet het doosje er niet al superschattig uit? 


De blauwe strik op het flesje zou trouwens een sterke vriendschapsband symboliseren, wel erg toepasselijk bij dit parfum! Voor de kartonnen verpakking van de geur, gebruikt Essence trouwens duurzaam papier en helpt zo mee aan het milieu! 

Omdat Essence de geur zo mooi verwoordt toch even een copy paste uit het persbericht: 
"like best friends forever is een warme, sprankelende, fruitig-florale geur. Ideaal dus voor meisjes die alles met hun BFF delen! Een combinatie van pittige roze peper, tintelende mandarijn en frisse zwarte bes vormen de fruitige, sprankelende topnoot. Het hart van de geur is zacht en warm dankzij perzik, rozen en rode appeltjes. In de basis vinden we de warmte van vanille, musk en sandelhout. Een perfecte harmonie die net zo bijzonder en uniek is als de vriendschap tussen twee meisjes." 

De geur zou trouwens 6,99 euro gaan kosten voor 50ml (eau de toilette) en 3,29 euro voor 10ml (ook eau de toilette). 

Het is dus voordeliger om de geur in het groot te kopen maar zelf ben ik aan het overwegen om de kleine te nemen omdat ik mezelf ken en bang ben dat ik hem snel beu zou zijn. 

Wat vinden jullie trouwens beter? Dat ik een persbericht zo goed als volledig overneem (copy + paste bij wijze van spreken) of dat ik er net zoals nu toch m' n eigen verhaal van maak? 

Liefs
Veronique

7 opmerkingen:

 1. Oeeeh ik ben heeel erg benieuwd hiernaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij ons is hij al verkrijgbaar zag ik net in de Kruidvat! :)

   Verwijderen
 2. Een beetje persoonlijke input vind ik altijd leuk, dus dit vond ik aangenaam om te lezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk om te lezen! ben benieuwd naar de geur en de prijs is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Zag hem net al staan bij de Kruidvat maar heb me toch nog maar even ingehouden om hem te kopen. Wou eerst een ruiken en het was best druk.. :)

   Verwijderen