woensdag 30 april 2014

Change of plans

Soms plan je om zoveel op een avond te doen en dan komt het er uiteindelijk niet van. Aangezien het nu al vrij laat is, heb ik weinig tijd om een van m'n geplande artikels nog te maken of in te plannen. Ik ga proberen om een ervan deze namiddag online te zetten maar ondertussen kies ik enkele oude profielfoto's waarop ik dan reageer. Kijk maar mee! De eerste profielfoto die ooit op m'n Facebook is verschenen. Toen vond ik deze geweldig nu vraag ik mij af waar ik toen zat met m'n hoofd. Het feit dat m'n haar naast m'n gezicht zo krult vind ik op zich wel leuk maar de foto is gewoon al overbelicht en m'n ogen lijken super klein. Mneh.. Deze foto is op dezelfde avond getrokken aan m'n haar te zien. Ik mis die Nokia trouwens wel, was best cool. Vooral die kleur vond ik toen geweldig en nu nog eigenlijk. Sommige dingen veranderen dus nooit. Ik vraag me wel af of die nagels erop geplakt zijn of dat dat m'n acrylnagels waren.. Hmm.. Deze en bovenstaande foto dateren uit 2008, toen was ik 15. Diezelfde zomer was m'n nicht in België. Ik had m'n haar toen op m'n verjaardag lekker kort laten knippen. Soms overweeg ik dit nog wel maar dan bedenk ik me weer hoelang ik gespaard heb. Ik moet wel zeggen dat ik toen vrij bruin zag voor mijn doen, of toch zeker in vergelijking met nu. Wel een superwazige foto zeg! De tekst komt uit een liedje en om de een of andere reden was het toen hip om teksten op je foto te zetten. Er was ook iets mis met m'n camera vandaar de verticale strepen en het feit dat er zo'n onduidelijk effect op de foto is. Wel grappig om terug te zien eigenlijk. Ook deze stamt nog uit 2008. Deze blijf ik leuk vinden! Alleen jammer dat m'n kettinkje verkeerd hing. Eind 2008. 


Ik zag er zo duf uit toen seg. Zulke kleine oogjes, m'n bles die nergens op sloeg (nu soms nog niet maar goed) en heel erg grappig, die tekst voor m'n décolté... Alsof het dan niemand opvalt dat ik erg veel inkijk heb. 


Als laatste laat ik jullie deze zien. Hij is getrokken op 5 augustus 2009. Sarah nam me toen een dagje mee naar zee voor m'n verjaardag. Zonder dat ik dat wist. Ineens stond ze om half 7 aan m'n bed. Nu moet je dat echt niet meer proberen. Geloof me! Die avond had ik ook een feestje voor m'n 16e verjaardag maar best veel mensen hadden 'afgebeld'. Of toch dat hadden mama en Sarah zo geregeld zodat ik extra blij zou zijn als die toch kwamen opdagen. Nogmaals bedankt Saar! x

Zo, dat was het voor nu :) Ik ben toch wel wat veranderd, niet? 

Liefs
Veronique

1 opmerking: