donderdag 3 april 2014

Best friends tag | Part 1

In de best friends tag, beantwoord Julie vragen over mij en ik over haar. Daarna geeft diegene waar het over gaat, commentaar op de antwoorden van de andere. Benieuwd? Vandaag beginnen we met het deel dat Julie over mij moest invullen en waar ik dus commentaar op geef. 

Het was Veronique zelf die kwam aanzetten met deze leuke tag! Stiekem hou ik wel van tags invullen (en lezen), je leert er mensen op een simpele en snelle manier beter door kennen. Bij deze tag is het de bedoeling te meten hoe goed Veronique en ik elkaar kennen! Ik ga deze nu invullen over haar, hopelijk heb ik veel juist! ;-)1. How and when did you meet?
Deze is wel heel makkelijk, voor beiden denk ik dan. We hebben elkaar op onze middelbare school leren kennen: het Sint Victor in Turnhout. Meer specifiek zagen we elkaar voor het eerst toen we samen in het koor zaten. Daar hebben we samen leuke tijden beleefd en ook nadien zijn we gewoon vrienden gebleven!

Vero: Klopt uiteraard. Ik zat toen in het tweede middelbaar, wat maakt dat dit al 7 jaar geleden is! In september zelfs al 8! 

2. What's her favorite memory together?
Goh, dit vind ik iets moeilijker. Geen idee eigenlijk wat net haar favoriete herinnering is… Ik ben benieuwd naar haar antwoord! Ik ga gokken voor een editie van het schoolbal dat we samen konden vieren… Of misschien die eerste keer dat we samen in de Biebob in Vosselaar op het podium stonden te dansen tijdens de benefiet Dance Like Nobody Is Watching!

Vero: Dan kies ik voor de eerste keer dat ik meeging naar de Biebob! Memorabele avond! 

3. Describe her in one word.
Ik ga hier voor een Engels woord kiezen: Gorgeous!

Vero: Oooohwww :$ 

4. What's her dream job?
Momenteel hoop ik dat haar droomjob nog steeds is om leerkracht te worden! Anders zou ze in de verkeerde studierichting zitten. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Veronique een super goede leerkracht zal worden!

Vero: Voorlopig nog wel ja! Laten we het na m'n eerste stage hier nog eens over hebben. ;) 

5. What's her favorite makeup brand?
Oei, dit is moeilijk! Ze heeft verschillende favoriete producten, maar die komen niet allemaal van hetzelfde merk. Als ze écht mocht kiezen zou ze voor een high end merk kiezen denk ik, zoals Dior of YSL of zo… Maar ik denk dat ze ook evengoed graag producten van MAC en Bourjois gebruikt! En haar favoriete mascara is van Max Factor!

Vero: Tgo... Ik heb niet echt een favoriet merk. Als ik kon zou ik inderdaad al die high end merken uitgebreid gaan testen maar wat ik momenteel van MAC heb geprobeerd vond ik niet zo geweldig... Bourjois, Rimmel en Max Factor zijn geweldige merken ja... Ze hebben alleszins allemaal hun positieve producten. En vergeet natuurlijk Sleek niet! 

6. What is something that annoys her about you?
Ik denk dat wij op vele vlakken heel verschillend zijn. Meestal maakt ons dat een sterk team, dat elkaar goed aanvult. Maar soms zorgt het ook voor discussies tussen ons. Ruzie houden we meestal niet lang vol, omdat we gewoon niet zonder elkaar kunnen! Ik geef graag advies als ze met een probleem naar mij komt, maar soms heeft ze daar geen behoefte aan. Ik denk dat onze mening op het gebied van relaties vaak verschillend is en dat mijn mening daarover hetgene is wat haar het meeste stoort…

Vero: Inderdaad, ik weet dat als ik iets met jongens (of mannen, haha) heb uitgestoken dat ik niet naar Julie moet gaan om te horen "Good job!" maar wel om een (soort van) preek te krijgen! xD 

7. If you could go anywhere in the world together, where would it be and why?
Ik denk dat we al blij zouden zijn als we ergens naartoe kunnen gaan waar het zonnig is! Lekker eten, mooi strand, heerlijke cocktails… Ik ga graag naar Tenerife en zij wil sowieso terug naar Turkije zei ze onlangs… Een soort gelijke bestemming zou dus wel leuk zijn! Anders zouden we sowieso voor een stedentripje naar Parijs, Londen of New York kiezen denk ik, om te S-H-O-P-P-E-N!

Vero: New Yoooorrrk, concrete jungle where dreams are made of... Ik wil gewoon super graag eens naar New York! En waarom dan niet met Julie? ;) 

8. Favorite inside joke?
Oh, ik ben benieuwd naar haar antwoord op deze vraag! Ik kan me niet meteen iets bedenken wat onze inside joke is… Hoewel het praten over de blog of gSm wel iets is dat we enkel met elkaar doen… Zo gaan veel mensen niet weten wat ik met gSm bedoel. Oh en haar D.I.D. bijnaam, waar ze graag een andere voor zou willen! ;-)

Vero: D.I.D. En natuurlijk ook Nick & Sam ;) Deze reken ik dus juist! (Ik opteer nog altijd voor Red Lips als codenaam!) 

9. Who takes longer to get ready in the morning?
Dat hangt er vanaf denk ik! Op een gewone ochtend waarbij zij naar school moet en ik moet gaan werken denk ik dat we beiden snel klaar zijn… Hoewel zij telkens make-up draagt en ik niet, dus ik denk dat zij er iets langer over zal doen… Maar wanneer we ergens naartoe gaan in het weekend zal onze tijd zo wat hetzelfde zijn denk ik!

Vero: Hmm, moeilijke! Goed antwoord! 

10. What’s her favorite season?
Sowieso de zomer! Ondanks haar liefde voor haar winterse Uggs denk ik dat deze het niet kunnen halen van de blote beentjes op een terrasje!

Vero: Uiteraard! De Zomer! <3 

11. Her favorite song?
Ai, deze is moeilijk… Ik denk dat een favoriet liedje wel kan afhangen van het moment en van hoe iemand zich voelt… Ik ga even kiezen voor een nummer dat we beiden goed kennen en graag meezingen: La Solitudine van Laura Pausini. Maar dit is vast niet haar lievelingsnummer aller tijden!

Vero: Mijn lievelingsnummer is Hallellujah :) Liefst niet in de versie van Leonard Cohen maar in een coverversie... 

12. What would she choose: Heels or flats?
Tjah, platte schoenen zijn zoveel gemakkelijker… Maar Vero zou toch kiezen voor hakken! Ze vindt ze mooi en draagt ze erg graag, in allerlei soorten en kleuren!

Vero: Helemaal correct! 


13. What would she choose: Pants or dresses?
Ik denk dat ze zou kiezen voor rokjes en jurkjes. Vero draagt volgens mij enkel broeken uit noodzaak wanneer het weer buiten te koud is om te kiezen voor een rokje of jurk. Dus ook deze vraag is niet zo erg moeilijk.

Vero: Ik draag inderdaad enkel broeken als het 'nodig' is. Dus als ik lui ben om panties te zoeken, als het echt koud is, als ik voor de klas moet staan op stage... Ik show graag m'n benen. ;)


14. What’s her avorite animal?
Een kat, volgens mij. Veel meer uitleg kan ik hier niet over geven, toch?

Vero: Weeral helemaal correct! 


15. If her house was burning down, and her entire family was sure to be okay, what would she save and why?
Deze vraag vind ik altijd erg moeilijk. Het liefst van alles zou je toch al je dierbaarste spullen nog de raam uitgooien voor het te laat is? Ik vrees dat ik op deze vraag ga moeten passen…

Vero: Hmm.. Sowieso eigenlijk m'n laptop, camera, harde schijf etc. Staan gewoon zoveel foto's op die ik niet kwijt zou willen raken... Daarna zou ik gaan voor foto's en dergelijke maar laten we gewoon maar hopen dat het niet nodig is! 


16. What does she prefer: Comedy, horror, or chick-flick?
Volgens mij kan ze het allemaal wel appreciëren… Maar ik zou toch gaan voor de chick-flick, met de nodige humor! Welk meisje houdt er nu niet van een goede romantische komedie?

Vero: Je kent me veel te goed! :) 


17. What does she prefer: Blackberry or iPhone?
Ik vermoed dat Vero zou kiezen voor een iPhone, al ben ik daar niet 100% zeker van!

Vero: ikzelf ben een Nokia liefhebber maar mocht ik het geld ervoor hebben (en eraan willen geven) zou ik eerder voor iPhone dan voor Blackberry kiezen. Het heeft gewoon veel meer mogelijkheden. :) 


18. What’s her favorite movie?
Weer zo’n moeilijke keuze! Ik ga voor iets super typisch en gok op iets à la The Notebook of P.S. I Love You!

Vero: Ik heb eigenlijk geen favoriete film en als ik deze had, zou het geen van bovenstaanden zijn. The Notebook vind ik overroepen en bij P.S.: I love you ben in in slaap gevallen. En dat terwijl ik beide boeken heerlijk vond! 


19. Do you guys have anything matching?
Ik neem aan dat deze vraag over spullen gaat? Dan hebben we wel enkele dingen gemeenschappelijk! Zo is er bijvoorbeeld deze trui die we beiden hebben, zij was eerst:

En qua make-up hebben we ook wel enkele gemeenschappelijke dingen. Zo zijn er de shimmer pearls van Essence, de Plum Russian lip pen van Bourjois, de gouden mono oogschaduw van Bourjois een andere lipstick van Bourjois die we beiden gewonnen hadden… Need I Go On? :-)

Vero: hier kan ik weinig commentaar op geven natuurlijk. :p 

20. What's her favorite TV show?
De laatste vraag is normaal altijd vrij moeilijk… Deze keer denk ik toch van niet. Ik zou qua favoriete serie sowieso meerdere dingen antwoorden en wel deze: Gossip Girl, House, Pretty Little Liars & The Big Bang Theory. Ik weet zeker dat ze alles graag kijkt, maar om nu echt één als favoriet te kiezen is wel erg moeilijk!

Vero: die vier zijn helemaal juist! Ik hou van die series! 


Oh ik ben zo benieuwd of mijn antwoorden juist zijn en hoeveel ik zou scoren op 20! Hopelijk ben ik niet gebuisd! :-O Ook ben ik benieuwd naar hoe goed zij deze tag ingevuld heeft! Wat vonden jullie van deze tag?

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten