dinsdag 18 maart 2014

Shoplog 'high end' merken


Een tijdje geleden kreeg ik de kans om te snuffelen tussen "high end" producten met soms echt wel waanzinnige kortingen. Ik heb mezelf nog vrij goed kunnen inhouden en maar enkele dingen gekocht maar vond het wel de moeite om deze eens te laten zien. Het zijn namelijk stuk voor stuk prachtige producten die zeker de revue nog gaan passeren hier op Vero does this. 
De eerste MAC lipstick die ik in m'n mandje legde en laten we deze daarom ook maar m'n eerste MAC lipstick noemen. Ik was al maanden aan het kwijlen op Riri Woo en natuurlijk heb ik die toen die uitkwam niet kunnen bemachtigen. Helaas! Julie stuurde me enkele weken geleden dan ook een link door waar er Riri Woo met Ruby Woo werd vergeleken en ik vond het verschil echt miniem. Daarom heb ik geen seconde staan twijfelen toen ik Ruby Woo zag staan en ging deze onmiddellijk m'n mandje in. (In case al de rest in de winkel ook Ruby Woo wilden en al de exemplaren op een half uurtje uitverkocht zouden zijn)

Originele prijs: 18,50 euro
Betaalde prijs: 11,10 euro (Minder dan een Bourjois lipstick!!!!!)Hier ben ik ook super blij mee. De kleur van de lipstick was trouwens een verrassing voor mij tot ik het thuis kon opendoen maar voor de prijs vond ik dat ik het niet kon laten liggen. Het make-up tasje is schattig, de lipglass is lief roze en dan nog een lippotlood erbij (extra reden om daar ooit eens mee te beginnen) en dat voor maar 25,80 euro. Het is uiteraard niet weinig maar come on. Het is MAC! :) 


De lipstick heet trouwens 'Girl about town' en hier komt later nog een apart artikel over 'cause I'm in love ♥

Originele prijs: 43,00 euro
Betaalde prijs: 25,80 euroDit glossje stamt uit een redelijk oude LE van MAC maar een mooie rode gloss kan altijd handig zijn en er staat "Veronica" op. Meant to be, denk ik dan. De LE heette Archie's girls. Wat de originele prijs betreft, op het kassaticket staat 8 euro maar wat opzoekwerk heeft me verteld dat toen deze LE verkocht werd, er 19 euro voor een lipgloss werd gevraagd. 

Originele prijs: 8/19 euro
Betaalde prijs: 4,80 euro
Dit was al helemaal een koopje. Ik heb al goede dingen over Smashbox gehoord en toen ik deze zag liggen, wist ik dat deze mee ging naar huis (ondanks dat ik de kleur niet kon testen!). Ook hier is er weer iets bizars met de prijs. Volgens het kassaticket is de originele prijs 8 euro maar op internet (officiële site van Smashbox) kost deze 42 dollar. 

Officiële prijs: 42 dollar
Betaalde prijs: 4,80 euro

Waarom die twijfel over de originele prijs bij de laatste twee producten? Heel simpel eigenlijk. De winkel heeft deze aangehad zonder originele verpakking (producten zijn wel 100% écht) en daarom verkopen ze die zo goedkoop. 

Zoals je ziet, heb ik toen niet veel gekocht maar ben ik er wel super blij mee. M'n eerste MAC lipsticks en dan nog de foundation die ik zo goedkoop heb kunnen kopen. Super gewoon! 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen: