zaterdag 1 maart 2014

Sarah | Balans week 8

Hej hej!

Oké ik ben weer volledig mee...ik heb er een min of meer goede week op zitten en deze deel ik graag met jullie!


  • Maandag: ik dacht dat ik een afspraak had bij het fitnesscentrum maar ja..als je 2 keer niet gaat, heb je natuurlijk geen afspraken meer kunnen maken en ik kwam er achter dat ik dus niet kon gaan, jammer! Dan maar een afspraak gemaakt voor woensdag!
  • Dinsdag: vandaag een WeightCaredagje gehad... begonnen met een reep en ´s middags en ´s avonds een shake. Ik had namelijk oudercontacten en dit leek me wel handig. ´s Avonds heb ik enkel nog een kom soep gegeten...goede voorbereiding voor.  volgende week!!
  • Woensdag: Vandaag had ik dus wel een afspraak en eerlijk gezegd: het deed deugd om nog eens te sporten.Qua gewicht zat ik weer hetzelfde, er is al een hele tijd ( spreek anderhalve maand) niks meer bij gekomen maar ook niks afgegaan... frustrerend! Het sporten bij het centrum ga ik waarschijnlijk binnenkort laten, het begint echt duur te worden...ik heb nog 2 beurten te gaan! ´s Avonds hadden we een afscheidsfeestje voor mijn zus met wat snacks maar achja, de zus vertrekt maar één keer zeker...
  • Donderdag: Restjesavond thuis dus natuurlijk ook de restjes van de snacks van gisteren...
  • Vrijdag: Vandaag thuis geen frieten gegeten omdat we dat woensdag al gedaan hadden toen de zus vertrok: dan maar wat croques gemaakt maar die smaakten me natuurlijk nét iets te goed. Hmm... Eerlijk gezegd maakte het me even niet uit. Het is vakantie nu en die ga ik op een speciale eetmanier doorbrengen!

Vanaf maandag ga ik namelijk de 5-dagen minikuur van WeigtCare uittesten. 5 dagen lang elke maaltijd vervangen door WeightCare producten. Op die manier hoop ik misschien terug een nieuwe start te maken... Zijn jullie benieuwd? Ik alvast wel. 

Tot volgende week!

Puss o kram

Sarah

PS Sorry voor het korte bericht...stressweek op school maar volgende week doe ik het beter!Geen opmerkingen:

Een reactie posten