donderdag 6 maart 2014

Sarah: Balans minikuur #1

Hej hej!

Maandag zagen jullie al hoe ik mijn eerste ontbijtje nam! Wel, nadien volgden er (gelukkig) nog meer!
Ik zet ze voor jullie even op een rijtje!

Maandag:
       Ontbijt
De müsli hebben jullie in het filmpje al gezien. Zoals jullie zien ziet hij er niet al te smakelijk uit. De volgende keer ga ik hem denk ik eens met magere yoghurt maken. Van smaak viel hij goed mee, beetje vanilleachtig en zo ruikt hij ook. Maar zoals gezegd: ik zou zelf een ander ontbijt kiezen als ik mocht kiezen...


      Lunch
Van de repen heb ik nog geen foto gemaakt, maar ik heb er al wel een review over geschreven... De repen zijn nog steeds mijn favoriet uit het hele pakket. Lekker én gemakkelijk!
Verder had ik mijn dagelijkse portie paprika ook klaar gemaakt.

      Tussendoortje
Ik was op bezoek bij Vero dus moest ik mijn tussendoortje daar maar nemen! Een groentebouillon. Smaakte een beetje zoals minuutsoep maar dan dunner, zeg maar.


      Dinner
Ik besloot met de korte pijn te beginnen: de pasta met champignons (omdat ik geen champignons lust). Een zakje dat ik moest oplossen in melk en dan enkele minuten moet laten koken. Ik moet toegeven: moeilijk te bereiden is het allemaal niet. Het viel me op dat de saus erbij heel lopend was, meer daarover hieronder. De smaak ging maar ja als je geen champignons lust, kan je ook geen wonderen verwachten. Voor de volgende keer heb ik al een goed idee!     Dessert
Dessert voor vanavond was een chocoladepuddinkje. Ook hier viel het mij op dat het heel lopend was. Na een uurtje in de ijskast was hij nog steeds niet helemaal opgesteven hoewel het volgens de verpakking "even" in de koelkast moest.
En toen kwam de mama thuis: "Ja maar Sarah, dieje maatbeker is nie juist he! Dieje klopt helemaal niet!" Vandaar dus de loperige saus bij de pasta en de pudding die niet opsteef... Morgen andere maatbeker!


Mijn gevoel na vandaag: Ik ging winkelen in Turnhout en ik kreeg al direct spijt van mijn "dieet", al die lekkere dingen die er zijn om te eten...en ik heb dit dan. Maar op zich voelde ik me ´s avonds goed en trots op mezelf! Geen hoofdpijn of rare kwaaltjes dus ik was blij :-). Als extra´s nam ik vandaag de paprika en 2 mineola´s.

Dinsdag:
      Ontbijt
Vandaag een vanillemilkshake! Deze keer om zelf te mixen. Lekker en simpel. Meer moet ik niet hebben!


      Lunch
Dit keer koos ik de choco crisp reep. Ik kreeg al weer wat spijt dat ik hieraan begonnen was. Ik had namelijk met iemand afgesproken en normaal zouden we onze "vergadering" ´s middags beëindigen maar dat lukte niet waardoor ze snel een smoske ging halen... En ik zat daar met mijn reep en een potje paprika. Flink blijven, Sarah!

      Tussendoortje
Tomatenbouillon! Lekker en simpel. Ik vond hem beter dan de groentebouillon. Jammer dat die er 3 keer in zit en de tomaten maar 2 keer.

      Dinner
Nu stond er minestronesoep op het programma. Ook weer: water koken, mengen en eten! En het smaakte me echt waar se! Kan ik eerlijk waar zeggen. Veel beter dan de pasta ;-).


      Dessert
Zoals jullie zien ziet de aardbeienpudding van vandaag er al beter uit. Kijk vooral ook naar de hoeveelheid ;-). Scheelt toch wat he! Blij dat er een dessertje bij zit.


Mijn gevoel na vandaag: Oké, het lukt allemaal wel. De soep heeft me wat opgepept vandaag en ik heb besloten dat ik die vrijdag nog eens ga eten. Normaal had ik de omelet gehouden voor de laatste dag maar ik maak even een switch. Mijn extra´s voor vandaag: paprika, 1 mineola en 1 appel.

Woensdag
      Ontbijt
Vandaag stond de müsli weer op het programma. Dit keer met yoghurt en dit smaakte al beter! Het is nog steeds niet mijn favoriete yoghurt maar hij kan er mee door. Eigenlijk had ik er misschien wat stukjes fruit in moeten mengen...maar daar denk ik nu weer aan natuurlijk. De eerste foto is het poeder op de yoghurt. De tweede foto is onder elkaar gezet.     Lunch
De gevreesde pinda nougat reep stond nu op het programma. Ik had mijn back-up kokos er al bijgenomen maar had hem niet nodig. Hij was eetbaar ;-). Ook mijn portie paprika ontbreekt niet!      Tussendoortje
Weer de groentebouillon.

      Dinner
Pasta met champignons maar dit keer mét geheim wapen: spaghettikruiden! Ik kapte er redelijk wat in om de smaak van de champignons te verdoezelen en het werkte. Het smaakte me al wat beter dit keer. De saus was nu ook wat dikker. Het is niet mijn lievelingspasta maar hij is wel eetbaar.


     Dessert
Chocoladepudding die dit keer lekker opgesteven was. De smaak doet me eigenlijk veel denken aan Saroma-pudding, je weet wel die koude pudding uit pakjes. De WeightCare versie moet zeker niet onderdoen.Wat een verschil in hoeveelheid tegenover maandag he ;-).


Mijn gevoel na vandaag: Tegen de avond begon ik het wel wat moeilijk te krijgen. Ik voelde me wat slapper en het was niet slim om dan in bad te gaan want dat maakte het gevoel alleen maar erger. Vroeg in bed kruipen is de boodschap dus! Extra´s voor vandaag:  paprika, wortelen en 1 mineola.
Vandaag moest ik gaan sporten en moest ik ´s morgens om 9u op de weegschaal en die viel eerlijk gezegd wel tegen. Ik had natuurlijk net gegeten en gedronken maar de weegschaal gaf even veel aan als maandagmorgen toen ik nog niks gegeten of gedronken had.

Nog 2 dagen te gaan! Moet lukken he :-). Maar ik zal wel blij zijn als ik zaterdagavond uit eten kan gaan!

Puss o kram!

Sarah


1 opmerking:

  1. Succes, ik probeer zelf af te vallen en het is ontzettend frusterend ! x

    BeantwoordenVerwijderen