zondag 9 maart 2014

Sanne | Style me up chalk nailsIk zat in de Intertoys folder te neuzen, toen zag ik chalkboard nails voorbij komen, dat deed mij gelijk denken aan Ciate! Ik ging een paar dagen later naar de Intertoys om deze set aan te schaffen, 10 euro is toch vele maten goedkoper als 22 en mijn matte topcoat van Catrice is bijna op en die van Essie (10 euro) vind ik veel te duur!
Set eenmaal gehaald ging ik hem uitproberen, topcoat en basecoat (zwart) beide netjes matt! Nagellak droogte echt super snel, sneller dan mijn gemiddelde nagellak.
De pennetjes duurden wel eeuwig voor er wat uitkwam heel veel drukken maar uit eindelijk kwam er een redelijk dekkende substantie uit, ik heb de Ciaté set zelf niet, maar naar mijn idee is dit een perfecte dupe! Het enige verschil is dat deze een groen pennetje heeft i.p.v. een witte!


Ze hadden ook nog 2 andere sets met folie (deed mij ook denken aan Ciaté) of zo iets, ik wilde eerst deze testen, maar aangezien deze gewoon goed is ga ik de andere misschien ook wel halen!


Liefs, Sanne

Je kan deze het merk Style me up normaal gezien vinden bij Intertoys, Blokker en Bart Smit! Ook bol.com verkoopt deze online.

1 opmerking:

  1. Grappig! De Hema verkoopt ook een goede, budgetproof matte topcoat :-)

    BeantwoordenVerwijderen