donderdag 6 maart 2014

Sanne | Lush Ayesha gezichtsmasker

Vandaag ga ik een stukje schrijven over een gezichtmasker van lush, het Ayesha masker!Dit verse masker kost €11,65 voor 75g.Het Ayesha maskervervaagt fijne lijntjes en rimpeltjes, de ingrediƫnten in Ayesha staan bekend om hun verjongende werking, van kiwi tot asperges.Een heerlijk masker met een houdbaarheidsdatum, dat is het enige nadeel! Dit masker is maar een maandje houdbaar & moet in de koelkast bewaard worden.Dit masker is niet een typisch masker uit een zakje, er zitten stukjes in!Hier heb ik het masker aangebracht, dit laat ik zo'n 20 minuten intrekken.
Wat is van dit product vind? Ik vind het erg lekker! Mijn huid word er heel zacht en rustig van. Wel vind ik de geur wat sterk, ik denk dat veel mensen hier niet van zullen houden, het ruikt heel kruidig! De prijs €11,65 vind ik wel wat duur, maar het voordeel is als je 5 lege verpakkingen hebt dat je gratis een gezicht masker mag uitkiezen bij de lush!

Liefs, Sanne

Tip van Veronique: Vind je dit wat veel om binnen de maand op te maken? Verdeel dit dan in porties in een ijsblokjesvorm en vries het in! Zo blijft je masker langer houdbaar. Wanneer je dan een maskertje wilt opdoen, laat je een van die vormpjes gewoon smelten/ontdooien in een kommetje! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten