maandag 17 maart 2014

Sanne | Bourjois Rouge Edition Velvet lipsticks

Vandaag ga ik jullie de nieuwe lijn van Bourjois laten zien, de Rouge Edition Velvet lipsticks!De prijs hiervan is € 13,99
Ze zijn te krijgen bij de Ici Paris XL, Douglas & Etos.

In dit filmpje zie je hoe je dit product het beste kunt aanbrengen!


Er zijn 8 kleurtjes, voor ieder wat wils!


Hierbij de swatches, let a.u.b. niet op de haren op mijn armen, de flits maakt ze veel donkerder dan dat ze zijn! Hier zijn ze nog wat nat ze drogen matter op!


Dan denk je de swatches er even af te vegen, maar dat is echt boenen en dan is het er nog niet af, en dat na 1/2 minuten het product op je arm te hebben! Echte lipstains dus! Laten we die houdbaarheid op proef stellen!


Hier heb ik Nude-ist aan gebracht! Wauw, dit is 1 van mijn beste budget producten, hij is net zo goed als mijn Chanel Rouge Allure velvet qua houdbaarheid! Ik heb de hele dag door regelmatig gedronken, na het eten zat zelfs de rand er nog om, om 22.20 's avonds zit het er nog steeds het zelfde op als op de laatste foto, deze lipstick heeft weinig bijwerking nodig, ideaal! 

Ik kan hier maar 1 ding over zeggen, wat een GEWELDIG product! Als je van matte lip producten houd is dit een must!
Welke kleur vind jij het mooiste?

Op de Facebook pagina van Bourjois kan je deze lipsticks winnen!
Hier vind je het spel:

Liefs, Sanne

2 opmerkingen:

  1. Op mijn instagram staan nog 2 andere kleurtjes op mijn lippen! :)
    http://instagram.com/sannes0

    Ze zijn echt geweldig! <3

    BeantwoordenVerwijderen