zondag 23 maart 2014

Pyjama day


Normaal ben ik niet de persoon die heel de dag in haar pyjama gaat doorbrengen. Ik ben eerder het type dat zo snel mogelijk gewone kleren aantrekt en make-up opdoet omdat je toch maar eens iemand zou moeten tegenkomen waarvan je niet wilt dat hij je in pyjama ziet. Soms geef ik er echt geen fuck om en mag iedereen rondom mij al blij zijn dat ik mijn bh aandoe onder m'n topje. True story, bro. Als ik een heel dag in pyjama zit, heb je eigenlijk redenen om je zorgen te maken om mij. Er is dan altijd wel iets mis. Of het altijd even serieus is, dat durf ik niet te zeggen maar sowieso zit ik dan met iets in m'n hoofd waardoor ik er gewoon een dagje geen zin in heb. 


Laten we er even iets positiever over zijn en eens overlopen welke dingen ideaal zijn om te doen tijdens een 'pyjama' dag. 

1. Bloggen
Als ik een dagje of avondje kan bloggen zonder mij al te veel zorgen over andere dingen te hoeven maken, vind ik dat geweldig. Als het dan nog lekker comfy vanop m'n bed kan, is het nog beter. Er zijn in mijn ogen maar weinig leukere dingen om te doen. 

2. Tijdschriften en/of boeken lezen
Ik lees supergraag maar helaas komt het er de laatste tijd niet echt meer van. Om de een of andere reden heb ik er geen tijd voor of wanneer ik dan wel tijd heb, spendeer ik die liever aan andere dingen. Nu ik binnenkort naar Polen ga, neem ik wel enkele boeken mee (zeker de boeken die ik verplicht moet lezen ;) ). 

3. Series kijken
Persoonlijk combineer ik meestal het bloggen met het kijken (of luisteren) van series. Zo heb ik gisteren de eerste afleveringen van Pretty Little Liars nog eens bekeken en ben ik eens ├ęcht begonnen aan Rizolli and Isles. 

4. Slapen
Zoals jullie wel weten, hou ik enorm veel van slapen. Overdag toch. Des te later het wordt, des te liever dat ik wakker blijf eigenlijk. Heel bizar. Maar dutjes overdag vind ik zalig, toch als ze niet te lang zijn want als ik echt lang slaap overdag word ik weer grumpy. De paradox, haha. 

5. Lekkere dingen eten en drinken
Wat ik lekker vind, hangt echt van periode tot periode af maar een chai tea latte gaat er qua drinken altijd in (ja zelfs in de zomer) en qua eten ben en blijf ik een grote fan van pasta. (Dit doet mij eraan denken dat ik nog olijfjes in de koelkast heb die ik hoor roepen, deze kan ik wel best niet combineren met de chai tea latte). 

6. Schooltaken die je al weken uitstelt
Dit is niet mijn favoriete bezigheid maar in een comfy outfit is alles een stukje aangenamer. Zeker wanneer je je even 100% kunt concentreren en er lange tijd aan door kunt werken. Zo heb ik gisteren m'n e-portfolio grotendeels klaar gemaakt om online te zetten. Hopelijk duurt dat niet al te lang anders heb ik nog een probleem morgen. 

7. Bijpraten met een vriendin
Of dit nu via Facebook, sms of een telefoontje van een uur is, even praten met een van je vriendinnen kan altijd deugd doen. Zeker wanneer de reden ,dat je in je pyjama bent blijven zitten, niet zo positief is, kan dit opluchten. Langs de andere kant praat ik sowieso graag met vriendinnen om de laatste nieuwtjes uit te wisselen. 


Misschien is een hele dag in pyjama zo slecht nog niet... Hoewel ik me dan over het algemeen heel slonzig voel... Nee, het blijft iets voor enkele keren per jaar maximum. Dit doe ik alvast niet elke week. Ik kan het met een jeans aan ook gezellig en comfy maken. 

Liefs
Veronique

1 opmerking: