dinsdag 4 maart 2014

Opgemaakt februari 2014

Deze maand heb ik eigenlijk niet zo veel opgemaakt. Zeker niet wanneer ik dit vergelijk met de vorige paar maanden. Om de een of andere reden bleef het meeste nog netjes vol. Halverwege de maand maakte ik mij natuurlijk wel een beetje zorgen om dit artikel en besloot ik vanachter in m'n kast eens te gaan rommelen of ik nog douchegels had die eigenlijk dringend op gemaakt moesten worden omdat ze oud of gewoon al bijna op waren.
Zo heb ik dus toch nog enkele dingen opgemaakt deze maand. 


Lady Speed Stick is volgens mij dé meest gehypete deodorant onder de bloggers. Persoonlijk vind ik dit erg grappig aangezien ik deze al jaren gebruik. Her verschil is natuurlijk wel dat de meeste andere bloggers deze enkel in Amerika of via internet kunnen krijgen en ik hem gewoon in Polen haal. 

Het hypen is in mijn ogen niet onterecht want het is een erg goede deo. De volgende keer haal ik ook een andere variant want deze geeft helaas wel witte strepen. Niet zo erg, ik blijf hem gewoon gebruiken want hij ruikt wel ongelooflijk lekker. 

Deze koop ik uiteraard opnieuw. En opnieuw, en opnieuw. Ik heb zelfs nog liggen dus! (niet meer veel, dus ik moet dringend terug naar Polen!)


De Nivea haarlak zie je élke maand terugkomen. Dit is dan ook een product dat hier in huis veelvuldig wordt gebruikt. Patricia, mama en ik gebruiken hem dagelijks en soms zelfs meermaal daags. Ik verschiet ervan dat er deze maand maar 1 verpakking van is opgegaan. 

Nivea verdient fortuinen aan ons via deze haarlak. En ja, uiteraard kopen wij die elke keer opnieuw. 


De Vineyard peach douchegel van The Body Shop is weeral opgegaan. Dit is volgens mij al de tweede verpakking die hiervan opgaat, dus je begrijpt wel dat dit een douchegel is die wij graag gebruiken. Ja, ik zeg wij, want ook Patricia gebruikt hem maar al te graag. De geur is heerlijk, alsof je je staat in te zepen met een verse, perfect rijpe perzik. 

Hiervan heb ik nog een verpakking en als ik deze nog eens tegenkom, koop ik er zeker nog een flesje van. 


Dit was zo een van die douchegels die nog vanachter in m'n kastje stonden met een bodempje erin. De Chocomania van TBS. Niet omdat ik hem niet fijn vind, maar je moet zin hebben in die chocoladegeur. 

Deze koop ik waarschijnlijk niet meer opnieuw. 


De Shea douchegel stond ook vanachter in de kast. Dit is een van m'n favorieten maar toch gebruikte ik hem niet veel. Dit kwam door het feit dat het moeilijk was om dat bodempje eruit te krijgen maar ik wou hem niet weggooien terwijl er nog in zat. 

Deze wordt uiteraard ooit opnieuw gekocht, wanneer ik m'n voorraad douchegels heb opgemaakt! :p


En uiteraard m'n oude vertrouwde Pantene shampoo. Deze zien jullie ook vaker langskomen in een opgemaakt artikel en ik denk dat dat wel duidelijk maakt dat deze elke keer weer opnieuw gekocht wordt. Nu ben ik momenteel een andere variant aan het gebruiken omdat ik altijd vergeet om deze van op m'n kamer mee naar de badkamer te nemen. 


Zo, dit was een erg kort opgemaakt artikel maar er ging gewoon niet zoveel op als anders! Ik vrees dat in het opgemaakt artikel van maart m'n hope in a jar wel bij gaat zitten. Maar goed, dat zijn zorgen voor eind deze maand! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten