dinsdag 4 maart 2014

No kiss March

Laten we even een heel persoonlijk babbeltje houden. Na m'n 'no buy February' is het tijd voor een nieuwe 'No ... month'. Aangezien ik de afgelopen maanden niet vies was van met iemand te kussen op een feestje, is het misschien eens tijd om daar even mee op te houden. Kwestie van een beetje aan m'n "imago" te denken. Ik hoef niet het label 'slet' opgeplakt te krijgen. 
Dus even concreet hoe ik het tegen Julie geformuleerd heb : "In maart ga ik geen mensen kussen (behalve op de wang) zonder relatie of zonder er head over heals verliefd op te zijn.  
Dus even een schets van een mogelijke situatie: Stel dat ik op een feestje ben en ik zie daar de persoon waar ik head over heals verliefd op ben en waarmee ik niets liever dan een relatie zou willen. Als ik daarmee kus, is er geen probleem. 

Als ik daarentegen iemand random kus, waar ik geen gevoelens voor heb of zelfs nog nooit gezien heb. Dan schaadt ik natuurlijk wel m'n 'No Kiss March'. Uiteraard vind ik dat er een tegendienst in moet zitten, voor mocht ik de 'regel' toch verbreken deze maand. Julie en ik hebben het hier nog niet over gehad aangezien ik hiervoor jullie input wil weten. Stel dat ik m'n 'No kiss March' verbreek én ik word betrapt, wat moet ik dan doen?


Wat dat betrappen betreft, geen zorgen. Ik ga altijd uit waar er mensen zijn die m'n blog lezen (met Julie of TD's van't school en daar lezen best een aantal mensen m'n blog) dus ik zl er niet over kunnen liegen. Sowieso vertel ik zulke dingen altijd tegen Julie en zal die mij dan wel terechtwijzen dat ik een tegendienst moet doen. 

Laat je ideetjes achter bij de comments maar hopelijk zal ik die niet nodig hebben! ;) 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

 1. Chance dat ik uwe blog ook trouw lees! Ik zal is goe beginnen nadenken ;)
  Ik moest direct denken aan toen we 'spin the bottle' aan het spelen waren en er een dare was waarbij je je broek binnenstebuiten moest aandoen, vind ik wel een mooie straf!

  xoxo Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was niet binnenstebuiten maar achterstevoren! :p haha

   Verwijderen