woensdag 12 maart 2014

New favourite: Farmavita back.bar extreme conditioner


Normaal wijk ik niet snel af van producten die ik gewoon ben maar toen ik van Tessa een tube van 250ml van deze conditioner mocht testen, was ik benieuwd. Er sceptisch begon ik ermee en ondertussen is de tube leeg. Je merkt wel, dat ik het dus lange tijd getest heb! Benieuwd naar m'n mening? Lees gauw verder!De verpakking die je op de foto ziet is van een grote bus maar qua tekening was het hetzelfde. Ik was lichtjes in de war door de bloem die er wat ouderwets uitzag en het letterype van back.bar. Het paste in mijn ogen allemaal niet zo goed samen. Bon, dit verandert natuurlijk niets aan de werking van het product maar ik vermeld toch ook graag m'n mening over zoiets. 

Nadat ik de verpakking grondig bestudeerd had, was het tijd om het te gebruiken. Allereerst het even over de geur hebben. De geur doet me denken aan de bloem op de verpakking. Beetje speciale 'ouderwetse' geur. Ik vond hem niet echt lekker. Desalniettemin smeerde ik de conditioner na het wassen toch in m'n haar. Deze liet ik dan zoals de verpakking ook zegt, ongeveer twee minuten zitten. (Soms iets langer, soms iets korter, het hing er wat vanaf)

De conditioner was qua substantie erg speciaal. Niet zo'n dikke crème zoals je zou verwachten maar net dat tikje lichter waardoor het wel erg gemakkelijk te verdelen was en ook zuiniger in gebruik! Pluspunt! 

Vanaf het moment dat ik het uit m'n haar spoel, merk ik al een enorm verschil. M'n haar is lekker glad en wanneer het droog is, is het ook megazacht. Daar doen we het dus voor! M'n hart is nu ook een klein beetje gebroken aangezien de tube leeg is maar wat googlewerk vertelde me dat ik hem in een webshop kan kopen voor maar 16,50euro voor een liter. (Iets meer dan €4 voor een tube van 250 ml). Voor een kappersmerk lijkt dit me erg goed mee te vallen aangezien de prijs overeenkomt met gewone drogisterijmerken. 

Misschien heb je het al wel door aan m'n lovende woorden maar deze koop ik opnieuw. Zeker en vast! 

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie posten