dinsdag 18 maart 2014

MAC "Girl about town"


Deze lipstick was eigenlijk een verrassing die ik voor mezelf kocht. Doordat deze verpakt zat in een cadeausetje, zonder tester had ik er geen flauw benul van hoe deze kleur uiteindelijk zou zijn. Omdak ik af en toe wel eens een risico durf te nemen (en er een lippotlood bijzat in een veelbelovende kleur), waagde ik het erop. De kleur heet Girl about town en ik ben er verliefd op. 
Op deze lipstick komt in de bekende MAC verpakking en tsja, you love it or you hate it. Mij doet het altijd aan een OB tampon denken maar nu ik ze zelf in m'n bezit heb, begin ik het toch te waarderen. En zolang de lipstick super is en de verpakking geen goedkoop plastic, is het allemaal prima voor mij. 


Nog eventjes de informatie onderaan de lipstick. 


Tijd voor swatches. Zoals je ziet is dit een framboosroze kleur en zo heb ik er al wel een paar maar toch vind ik deze weer dat ietsje anders. Hij lijkt 'sappiger' of klinkt dat verkeerd? In ieder geval vind ik het een supermooie kleur! 


Op m'n lippen in dit licht lijkt hij weer iets anders maar over het algemeen lijkt hij toch meer op de swatch op m'n arm. Ik grijp heel erg snel naar een kleur als deze omdat ik nu eenmaal van mezelf weet dat ik er best goed mee sta. 


Pretty! 


Laten we het nu eventjes over de houdbaarheid van deze lipstick hebben. Ondanks dat het een vrij rommige glanzende kleur is, blijft hij erg lang zitten. Als ik een avondje uitga, werk ik deze meestal 1x bij en op het einde van de avond verwonderen Julie en ik ons nog maar over hoe goed de kleur erop zit. Als ik wat veel gedronken heb, dan durf ik de kleur er gewoon op te laten zitten en dan moet ik 's morgens enorm hard boenen om die van m'n lippen te krijgen. 

Deze swatch stond goed schrobben nog steeds op m'n arm. Zegt genoeg, niet? 

Wat vinden jullie van MAC lipsticks? 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. De kleur staat je goed! Ik had verwacht dat hij rood was inderdaad..

    BeantwoordenVerwijderen