woensdag 19 maart 2014

Julie | Lush VIP tour: producten

Als het goed is kregen jullie al een artikel waarin ik uitvoerig beschreven heb wat ik allemaal gezien heb tijdens mijn VIP Tour in de nieuwe winkel van Lush Antwerpen. Dit artikel vind je hier. Nu is dan het moment aangebroken om jullie te laten zien wat ik allemaal mee naar huis nam. Dit is onder te verdelen in de categorieën ‘gekocht’ en ‘gekregen’. Zelf kocht ik enkele dingen maar ik heb ook behoorlijk wat samples mee naar huis genomen en kreeg zelfs één product volledig gratis.


Zoals je kan zien zijn het een heleboel dingen! Benieuwd naar wat het nu allemaal precies is? Klik dan op lees meer en ontdek wat deze producten zijn!


Beginnen doe ik met een overzicht van de volwaardige producten. Behalve de ‘American Cream’ kocht ik deze producten.


Deze heerlijke haarconditioner ruikt naar aarbei- en vanillamilkshake. Deze kreeg ik gratis om voor deze blog te reviewen. Dat ga ik dan ook zo snel mogelijk doen uiteraard, net zoals alle andere producten! Voor een flesje van 100ML betaal je €6.95. Voor 250ML betaal €13.95 en een fles van 500ML kost je €21.95, maar dan heb je ook wel heel wat!


Verdergaan doe ik met deze nagelriemcrème ‘Lemony Flutter’. Ik had er zoveel goeds over gelezen op andere blogs dat ik wel heel benieuwd was. Eigenlijk kocht ik dit voor zowel mezelf als voor mijn mama. Zij heeft namelijk veel last van velletjes aan haar nagels en dit product zou dit moeten verhelpen. En feit is dat ik zo’n potje toch niet alleen zou leegkrijgen voor de datum verstreken is. Je hebt maar een heel klein beetje nodig van dit product. Voor 50g betaal je €10.45 maar daar kom je dan ook super lang mee toe!


Dit is de shower jelly ‘Sweetie Pie’. Er over schrijven alleen al roept de geur bij me op. Het is een soort drilpudding die je in zijn geheel over je lichaam wrijft bij het gebruik. Oké, het is erg glibberig, maar ook wel leuk! Deze variant ruikt naar kersen en kokos, hoewel ik persoonlijk geen kokos ruik. Als je daar geen fan van bent moet je dus niet terugschrikken: het zijn vooral de zoete, fruitige kersen die je ruikt! Voor een potje van 100g betaal je slechts €5.45, een aanrader dus!


Sorry voor de wazige foto, de flitser moet per ongeluk opgesprongen zijn.  Dit is de ‘Celestial’ moisturiser. Deze kocht ik voor mijn grootmoeder, omdat ook zij benieuwd was naar een product van Lush en op zoek was naar een nieuwe dagcrème. Voor dit potje betaal je geloof ik €17.95.


Hier was ik al zo lang benieuwd naar! Het is de ‘Close To You’ massagebar uit hun Valentijnlijn. Hij ruikt dan ook super heerlijk, de geur doet denken aan de zoete ‘Snow Fairy’ douchegel uit hun wintercollectie. Ook van dit product krijgen jullie natuurlijk een review. Per stuk betaal je hier €9.45 voor, maar dat vind ik het wel waard.


Zoals jullie in mijn artikel over de VIP Tour al konden lezen gaat de opbrengst van deze ‘Charity Pot’ volledig naar het goede doel. Mijn geld gaat door deze pot naar de Sea First Foundation. Deze luchtige body lotion zorgt voor een verzorgde huid en een lekkere cacao geur op je lichaam. Voor een pot van 95g betaal je €12.95.


Dit zijn de samples die ik meekreeg in potjes. Links zie je ‘Rose Argan’, een body conditioner die je al onder de douche gebruikt en afspoelt. Nadien heb je geen body lotion meer nodig omdat je huid al gehydrateerd is. Als tweede zie je de douchegel ‘Prince Charming’. Deze heeft een heel bijzondere geur, een mix met vanille en granaatappel, iets wat je nog nooit geroken hebt. Daarom dat ik hem niet kocht, ik wou hem eerst eens testen. Derde op de foto is ‘Vanilla Deelite’, een body lotion. Deze wou ik eerst eens testen omdat ik van sommige vanilleproducten hoofdpijn krijg. Uiterst rechts zie je dan de gezichtsreiniger ‘Let The Good Times Roll’, die naar popcorn ruikt!


Dit stuk zeep is ook een sample die ik kreeg. Volgens mij is de plak wel bijna even groot als wanneer je hem koopt, wat natuurlijk erg leuk is! Dit is de ‘Rock Star’ zeep. Hij zou naar romige vanille moeten ruiken, maar bij mij komt de geur van een snoepjeswinkel echt naar boven. Lekker zoet, mhmmm! Normale kostprijs: €5.25 voor 100g.


Deze zeep is de ‘Sultana Of Soap’, de persoonlijke favoriet van Katrien die mij de rondleiding gegeven heeft. Hij lijkt wel op een stukje nougat en dat is ook de bedoeling! Hij zit boordevol stukjes abrikoos en gedroogde bessen. Ik ben benieuwd! Normale kostprijs: €5.75 voor 100g.


Dit exemplaar is de ‘Porridge’ zeep. Hij zou geschikt zijn als ontbijt, of ja, toch voor een ochtenddouche. De kleine stukjes havermout zorgen voor een scrubje, terwijl de havermelk verkoelend werkt op je huid. Extra virgin kokosolie werkt verzachtend en voedend. Hiervoor betaal je normaal €4.75 voor 100g.


Ook koos ik voor de bekendste zeep aller tijden ‘Honey I Washed The Kids’, die lekker naar honing en karamel geurt. Deze kost normaal €5.75 voor 100g.


Op een of andere bizarre manier heb ik hier vergeten een foto van te nemen… Deze afbeelding is dus afkomstig van de eigen website van Lush (linkje: http://www.lush.nl/shop/product/product/id/432/keyword/godmother/the-godmother). Deze laatste zeep die ik koos heeft echt een fantastische geur! Deze Godmother zeep heeft de heerlijke geur van hun limited edition Snow Fairy showergel. Ik zou er wel aan kunnen blijven ruiken! Voor een stukje van 100g betaal je €4.75.


Zo, dit zijn alle producten die ik gekocht en/of gekregen heb tijdens mijn VIP Tour in de nieuwe Lush winkel van Antwerpen. Naar welke producten zijn jullie het meest benieuwd? Ik ga mijn best doen om van alles een review te maken. Hebben jullie zelf al ervaring met (één van) deze producten? Laat het me snel weten in een comment onder dit artikel!

Julie x

1 opmerking: