maandag 31 maart 2014

Life Through My Eyes maart #3&4

Vorige week is er geen LTME online gekomen omdat ik erg weinig foto's had en die zondagavond zat ik bij m'n vriend. Toen ik daarna thuis kwam had ik eigenlijk niet veel zin meer om m'n laptop nog op te zetten. Dit zorgt er natuurlijk voor dat jullie vandaag foto's te zien gaan krijgen van de afgelopen twee weken. Ik zal m'n best doen om er wat bij te schrijven wat ik die dag dan gedaan heb. 
 Maandag 17 maart besloot ik nog eens wat voor de blog te werken. Ik maakte swatches van enkele lipsticks en lipglossen en natuurlijk moet dat tussendoor afgeveegd worden. Dan krijg je natuurlijk papieren zakdoekjes die er zo uit zien. Benodigdheden van die bewuste namiddag. Omdat ik zo goed bezig was, besloot ik meteen ook nog enkele artikels in te plannen. Gewoon omdat ik tijd had en eigenlijk best wel zin om ervoor te werken. Van dinsdag heb ik geen foto's maar toen heb ik ben ik gewoon naar school geweest en 's avonds naar m'n vriend.  Woensdag mocht ik weeral naar school maar ik had geluk. We hadden die avond geen les Nederlands en dus kon ik op tijd naar huis gaan. Yay! 

Hier zie je mij dus blogs lezen terwijl ik geniet van bevroren fruit. Die avond aten we frietjes maar aangezien mijn ouders bezoek hadden, moesten ik en Patricia voor de tv gaan eten. Niet dat we dit erg vonden hoor! 
Die donderdag was het weer heerlijk! Op school hadden we al een tijdje buiten gezeten maar Lisa, Siebe en ik besloten in Turnhout nog een terrasje te gaan doen. Ik weet niet of je het goed ziet maar ik heb mij inderdaad verbrand na een half uurtje buiten te zitten. 

Ik was trouwens niet zo gelukkig met die wind. M'n haar lag na een tijdje echt niet goed meer. Geen idee meer wanneer deze foto getrokken is maar ik zal eventjes m'n weekend overlopen:

Vrijdag mocht ik uiteraard weer naar school... What else did you expect? Die avond ging ik dan ook werken en daarna heerlijk meteen m'n bedje in. Doet altijd deugd. 

Zaterdag zat ik een hele dag thuis en besloot ik om dringend eens aan m'n e-portfolio te werken. Die deadline was namelijk maandag en ik had nog niet veel gedaan. Hierna heb ik nog wel een aflevering van Rizzoli and Isles gekeken.

Zondag mocht ik weer gaan werken in de namidag maar ik was vroeg genoeg thuis om 's avonds nog langs m'n vriend ta gaan. Yay!Maandagavond was het stedelijke raad van de CD&V en weeral veel te laat naar m'n zin was ik thuis. Even snel een selfie voor het slapengaan! Dinsdagavond ging ik naar Leuven met Davy voor een toneelstuk waarin Lieven meespeelde. We wilden het niet te laat maken maar helaas mislukte dit grandioos. Achja, we hebben ons tenmiste geamuseerd. Hier zie je m'n wijn en onze snacks in 't Stuk. We hadden nog een hongertje. 

Toen we uiteindelijk daar vertrokken was de weg naar Turnhout een stuk langer dan verwacht... Die woensdag hadden we 's avonds wel Nederlands en dus besloot ik tijdens de pauze eventjes een artikeltje te schrijven. Daar is de pauze meestal wel lang genoeg voor, zeker als het gewoon een tag is. Donderdag was een leuke maar zware dag. 's Morgens hadden we ICT en dit is eigenlijk nog wel best een leuk vak. Hierna werkten we met ons groepje aan de paper van PDV. Toen het middag was, scheurden we alle vier van de honger en besloten we eens buiten het school een broodje te gaan halen. Uiteraard dacht ik pas aan een foto toen alles al op was. Haha
Donderdagavond was het TD en daarvan heb ik ook nog enkele foto's voor jullie. Hier zie je mij en Tessa. Hendrik en Mathias (Stellen jullie je ook vragen bij het gezicht dat hij trekt? )Last but not least besloot Rik met m'n scrunchie te gaan lopen.  Ziet hij er niet geweldig uit? ;)De volgende dag kon ik mij uiteraard totaall niet concenteren. (Zelfs niet op het lezen van blogs...) Dus besloten we in een van de visbokalen van de OWP pictionairy te spelen. Uiteindelijk was de uitslag heeel close. Voor deze tekening te begrijpen moet je eigenlijk in onze klas Engels zitten. We hebben namelijk een klasgenoot met de bijnaam Rio. Zaterdag was het schoolbal en zag de vloer er nadien zo uit. Was ik even blij dat ik dit jaar de dag erna niet om half 11 moest gaan opkuisen. Dit heb ik namelijk twee jaar wel moeten doen en dat is erg pijnlijk. Geloof me. 
Zondag was al pijnlijk genoeg en dat terwijl ik nergens heen moest. Ik werd wakker om 13u (zomertijd) en voelde meteen dat er iets niet klopte. Ik had amper alcohol gedronken om het galabal en toch voelde ik mij miserabel. M'n stem was hees, m'n longen deden pijn om nog maar te zwijgen over hoe moe ik was. 

Nu zondagavond is dat nog niet echt veel gebeterd dus waarschijnlijk sluit ik zometeen alles af om te gaan slapen. Het is echt nodig precies. :( Hopelijk voel ik me morgenvroeg (wanneer jullie dit lezen) een pak beter, anders wordt het een zielig dagje school... 

Hoe waren jullie afgelopen twee weken? 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Wat voor snack heb jij trouwens bij je frietjes?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij ons in de frituur heet dat een twijfelbegijntje, op andere plaatsen een twijfelaar maar dat zijn allemaal stukjes van verschillende snacks :) (verschilt ook van frituur tot frituur)

      Verwijderen