maandag 10 maart 2014

Life through my eyes | maart 2014 #2

De eerste week van maart zit er al op en we hebben geweldige dagen gehad met mooi weer. Voor sommigen onder jullie was het vakantie, maar ikzelf  moest gewoon weer naar school. Desalniettemin heb ik een erg leuke week achter de rug! 


Maandagochtend moest ik mij haasten omdat ik weer iets te laat wakker was. Toch vond ik nog eventjes tijd om m'n make-up te doen. Die had ik gerust nog iets rustiger aan kunnen doen aangezien ik aan de bushalte ineens merkte dat m'n bus niet rijdt tijdens schoolvakanties. Just my luck. Gelukkig heeft papa mij weggedaan. 


In de namiddag kwam Sarah langs om een filmpje te uploaden. Dit was vrij snel achter de rug en hierna besloten we nog even het centrum in te gaan en iets te gaan drinken. Soms doet het deugd om nog eens bij te praten. 


Dinsdag moest ik normaal gezien ook twee uurtjes naar school maar een tandartsafspraak heeft daar een stokje voor gestoken. Nu ja, geen probleem want dan was ik vroeger thuis en kon ik met Patricia en Elke naar Tilburg! Uiteindelijk hebben we daar erg veel geluk gehad dat er winkels openwaren want het was daar nog steeds Carnaval. Een aantal winkels waren natuurlijk wel dicht maar die vonden we toch niet zo interessant. ;) 

Daar kocht ik onder andere dit palette van de H&M dat ik thuis meteen op foto zette en uitprobeerde. 
Topper! 


Woensdag moest ik dan weer wel naar school en omdat ik me hopeloos overslapen had, heeft papa me weer moeten wegdoen. Sorry paps! Tijdens Nederlands werd er niet zoveel gedaan en dus was ik eventjes op weheartit aan het snuffelen. Hier kwam ik dit tegen en ik moest dit even naar iemand whatsappen. 


Die avond lag ik in bed met m'n laptop (en house op TV). Ineens hoorde ik dat Minou bij mij op de kamer zat. Natuurlijk nog geen paar seconden later sprong ze op m'n bed en kwam ze naast mij zitten. Ze heeft de hele tijd naast mij gezeten of gelegen tot ik uiteindelijk besloot haar naar beneden te doen. 


Donderdag was een superleuke dag. De les 's morgens viel weg doordat onze docent besloten heeft om een andere functie te gaan doen en ik kon dus uitslapen. In de namiddag had ik met een vriend afgesproken. Ik moest nog een cadeautje voor Julie kopen, dus hij ging even mee. Hierna zijn we nog iets gaan drinken en het was supergezellig! 

's Avonds vroegen mama en papa of ik voor hen pudding wou maken en ik stond nog geen vijf minuten in de keuken of Minou zat al bij mij. Ook dit keer bleef ze hier zitten tot ik klaar was en zelf wegging. Wat 'n lieverd! 


Omnomnom. Het eindresultaat! 


Vrijdag moest ik pas in de namiddag naar school en dus kon ik uitgebreid de tijd nemen om mezelf te schminken. H&M palette en Sleek oh so special in de aanslag! 


Selfie op de trein! Ik schrik altijd als ik zie dat m'n haar zo lang is. Zelf heb ik dat in het echt niet door. 


Toen ik terug richting huis ging, besloot ik langs de Panos te gaan. Daar koos ik eens voor de crunchy chicken die er op foto erg lekker uitzag. Ik moet toegeven dat hij niet echt crunchy was maar de smaak was prima! Nieuwe favoriet van bij de Panos! 


Vantevoren was ik nog eventjes gaan winkelen! :) 


's Avonds was het julie haar verjaardagsfeestje in de Candela en damn wat was het leuk! Het was ongeveer 6u 's morgens toen ik in bed lag. 


De cockatils waren lekker, de sfeer was goed! Als jullie willen kan ik nog een apart artikeltje maken met leuke foto's van die avond? :) 


Zaterdag heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan, buiten erg lui zijn. Het enige actieve dat ik heb gedaan, is naar Baarle - Hertog gaan met papa en Patricia voor boodschappen te gaan doen. Omdat het zo'n goed weer was, besloten we te stoppen voor een ijsje. Ik koos voor Pistache en limoncello. Vooral die laatste was heel lekker! 


Zondag heb ik uiteindelijk gespendeer in de zon op een terrasje en ook al printend. Vandaag (maandag) moet ik namelijk m'n eerste stageles geven en daarvoor moest ik nog vanalles uitprinten.

Oh trouwens, op de foto: pan geraakt in m'n au naturel palette van  Sleek! snik :( 

Zoals je misschien wel door hebt, was dit een erg leuke week! :) Hopelijk wordt de volgende even goed en zelfs beter! Duim voor me vandaag en morgen aangezien ik stage heb! Spannend! 

Liefs
Veronique

1 opmerking: