maandag 3 maart 2014

Life through my eyes maart 2014 #1

Vorige week is er geen life through my eyes online gekomen omdat ik gewoon de tijd niet had dat artikel te schrijven. Deze week kan ik er even rustig voor gaan zitten maar ik moet wel toegeven dat ondanks het van twee weken is, het totaal niet zoveel foto's zijn. Ik ben zo druk bezig geweest met vanalles voor school dat ik er gewoon nooit bij stil heb gestaan om ergens een foto van te trekken. 
Google heeft me eindelijk m'n pincode doorgestuurd voor Google Adsense. Nu ja, eindelijk, ik wist dat het even kon duren maar dit maakte me niet minder blij toen het eindelijk aankwam.


Ik zag op Teske haar blog een recept voor French Toast en dat wilde ik nadoen. Helaas zag het er niet zo smakelijk uit maar 't was wel best lekker.


Nachos met kaas lijken altijd zo lekker en dus had ik het ook geprobeerd. Helaas niet zo'n succes en smaakte het naar niet veel.


Tijd voor ontbijt. Ik had fruitsla mee van het werk en dus was dat ideaal om de dag mee te starten. Als ik tijd genoeg heb en nog erg moe ben, neem ik er ook altijd een tas koffie bij. Om wakker te worden en ook omdat ik het gewoon erg graag drink.


Minou komt de laatste tijd altijd altijd op m'n schoot liggen wanneer ik beneden aan tafel zit. Of ze nu al op de stoel naast mij ligt of niet, maakt haar niet uit. Mijn schoot is voor haar blijkbaar the place to be. Heel lief maar soms wil je gewoon snel kunnen eten omdat je moet vertrekken. Met een kat op je schoot gaat dit meestal niet zo goed.


Tweety daarentegen komt altijd bij mij wanneer ik op de zetel lig.


Weeral een ontbijt. Niet zo gezond. De cupcake is toch niet echt gezond, het sapje kompenseert dat wel weer. Dit was de cranberry framboos van de Albert Heijn.


En nu wil ik huilen. Heel erg hard huilen. Mijn potje 'Hope in a jar' is bijna op en momenteel heb ik geen €40 teveel om het nog eens te kopen. Wanneer dit op is, zal ik het dus met een goedkopere dagcrème moeten doen. Snik, snik..


Zoals jullie al wel konden lezen, ging ik zaterdag 22/02 naar een congres van jong CD&V. Toen ik me vantevoren aan het klaarmaken was, liet ik m'n poeder vallen en dit was het resultaat. De badkamer lag er vol mee en de verpakking is nu dus bijna leeg.


Deze foto is van maandagavond. We zaten met drie in de zetel en Tweety lag er maar wat bij.
Die avond was trouwens supergezellig. Mama had partysnacks gebakken en daar waren we natuurlijk ten volle van aan het genieten.


Lunch! Boterhammen met kaas en tomaat.


En even later als extraatje m'n kaasballetjes. Soms verdien je zoiets gewoon.


Dinsdagavond aten we ratatouille en omdat ik geen zin had in gekookte aardappelen besloot ik er pasta bij te eten. Smaakte best lekker!


Woensdag was een erg lange dag op school. We hadden 8u les en pas middag om 14u40. Gelukkig konden we uitkijken naar een leuke les Nederlands aangezien we een Chinese gastspreker op bezoek hadden en dumplings gingen maken. Hier zien jullie mijn creaties.

For your information: ze waren erg lekker! Willen jullie hier (ongeveer) een recept van? :)


Weer zo'n voorbeeld van Minou die aandacht nodig heeft.


Ineens besloot Patricia rond mijn been te hangen alsof ze me wou zeggen: "Blijf voor altijd bij mij!" Hoe schattig is dit? :D 

Goed, ik ga uiteraard weer m'n uiterste best doen om terug wat betere LTME's te kunnen schrijven. Deze was niet zo boeiend, besef ik net. 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen: