zondag 2 maart 2014

Julie | Shoplog #9

Mijn vorige shoplog is nog niet verschenen en toch zit ik alweer een nieuwe te maken. Ofwel werkt Veronique te traag, ofwel koop ik te veel… Wat denken jullie? Ik zal er hoe dan ook maar aan beginnen nu! Want ik ben ook van plan om er nog een korte te maken van de dingen die ik voor Kerst kreeg… Vandaar dat ik nu eerst deze nog wou maken.Beginnen doe ik met dit HEERLIJKE boek! Het is al het 6de boek uit deze reeks en ik ben echt dol op deze boeken. Het boek kocht ik in Tilburg voor €17.95.


Deze en de volgende paar foto’s zijn allemaal van spullen die ik in Tilburg kocht.. Dat je het even weet! ;-) Ik kocht er deze grote fles nail polish remover bij de Action voor maar €1.00, koopje dus!


Oeh, mijn spicy kaneelsnoepjes! Volgens mij kan je ze in België niet eens kopen… Laat me anders even weten waar! Ik kocht ze dus in Tilburg, voor €3.00.


Op mijn werk drink ik elke dag wel één of twee koppen thee. Normaal kies ik voor de kruidenmelange van de Albert H. maar nu besloot ik eens te kiezen voor deze gekarameliseerde peer thee. ERG lekker trouwens! Ik kocht hem bij Kruidvat voor maar €1.00.


Ook nog steeds in Tilburg kocht ik deze fles droogshampoo van Batiste voor brunettes. Ik kon de donkerste variant niet vinden, dus ik kocht het ‘medium’ exemplaar. Hij is vrij prijzig voor een droogshampoo: €5.50… Je krijgt wel wat minder witte schijn op je kapsel na het gebruik, maar ik denk dat mijn haar al te donker is voor deze kleur. Ook van de geur ben ik niet echt overtuigd…


Ook ik ben bezweken voor de Baby Lips lipbalm van Maybelline. Ik kocht deze ‘Pink Punch’ ook in Tilburg voor maar €3.50. Hij ruikt en smaakt naar passievrucht, en daar ben ik niet zo gek op… Maar ik heb ook een review gemaakt van dit product. Als deze nog niet online is gekomen, komt die dus zeker nog! ;-)


Ik denk dat ze dit product ook in België verkopen, maar ik kocht het ook in Tilburg: deze Care & Repair Pen van Kruidvat. Ik vind hem heel handig in gebruik en vind de werking ook zeker prima. Hiervan moet ik nog een review schrijven… De prijs was €4.00, wat ik een goede prijs vind voor dit product.


Je vraagt je misschien af wat in deze twee Big Red verpakkingen zit? Wel, het is… KANEELKAUWGOM! Ik vind deze zo lekker maar jammer genoeg moet je een of andere grens over voor je deze kan bemachtigen. Nick heeft het al eens online besteld uit Engeland, maar ook in Nederland en Duitsland is het te koop. Per pakje heb ik €1.25 betaald.


Veronique had me gevraagd wat mee te brengen van The Body Shop uit Tilburg, dus kocht ik ook maar wat voor mezelf. Het was weeral even geleden dat ik deze Banaanshampoo nog in huis gehaald had, shame on me. Ik ben FAN! Voor deze fles betaalde ik €6.50.


Eerlijk is eerlijk: deze doos heb ik niet zelf gekocht! Ik kreeg deze heerlijk aardbei giftset van The Body Shop voor Sinterklaas van mijn ouders. Ben ik even blij dat de Sint geen speelgoed meer brengt! ;-)


Toen ik deze fles douchegel zag MOEST ik er gewoon even aan ruiken… en nadien kopen! Ik zag hem bij Carrefour samen met de sinaasappel, appel en framboos variant. Ze roken allemaal erg intens, maar deze geur vond ik zo uniek dat ik hem wou proberen. Volgens mij moet je hem wel vrij snel gebruiken, binnen de 6 maanden. Hij kost €4.09 en dat vind ik een goeie prijs.


Ik kon er niks aan doen, dit palette riep gewoon mijn naam! Ik had er al foto’s van gezien op internet toen de nieuwste Limited Edition van Catrice werd uitgebracht (Feathers & Pearls). Dit palette bevat 1 eyeliner en 5 kleuren oogschaduw en daar betaal je de schappelijke prijs van €4.99 voor. De donkerste kleuren zijn super qua pigment, de rechtse drie veel minder.


Dankzij mn lieve, lieve Veronique ben ik nu ook trotse eigenaar van deze handcrème van Essence. Hij is niet te koop in België (en ik geloof ook niet in Nederland?) dus bracht zij hem speciaal voor mij mee uit Duitsland! Hij ruikt naar banaan en donkere chocolade, hmmmm! Dit product kost €1.95 per stuk, er is ook nog een variant met aardbei en kiwi.


Tijdens onze Kerstshopping in Antwerpen op 21/12 besloot ik ook mezelf enkele cadeaus te doen! Zoals dit prachtige palette van Biguine make-up. Ik had nog nooit van het merk gehoord maar ga in de toekomst zeker nog eens andere producten van hen proberen. Dit palette, met vier vrij grote oppervlakken aan oogschaduw kost slechts €11.90 en heeft een prachtige pigmentatie!


Nick en ik drinken wel eens graag een biertje en die mogen dan ook wel speciaal zijn! Nick kocht het Coconut bier, omdat hij nu eenmaal verzot is op kokos (in alles!)… Ik kocht voor mezelf het Banana bier (€2.70) en het (ja je ziet het goed!) Chocolat bier (€2.80). We kochten ze ergens in zo’n “nachtwinkeltje-dat-overdag-open-is” in Antwerpen. Als ze lekker zijn koop ik ze volgende keer zeker opnieuw! Het banaanbier ken ik al van in de Candela een tijdje geleden.


Afsluiten doe ik met deze topper! Ja, ook ik ben gevallen voor deze mierzoete douchegel van Lush. Hij ruikt ZALIG OVERHEERLIJK PERFECT LEKKER! En nee, dat is niet overdreven! Hij is enkel te koop met in de Kerstperiode, en ik had er al zoveel over gelezen dat ik hem gewoon moest hebben. Oké, hij is zeer prijzig, maar je krijgt ook wel wat! Voor deze fles van 500g betaal je €21.95. En als cadeautje kreeg ik nog een lekker stukje zeep in de geur Figs & Leaves. Dus ik ben zeker tevreden met deze aankoop. Ohja, in Antwerpen was dit dus de laatste fles en aangezien het een Limited Edition is, komt deze normaal gezien niet meer opnieuw in de rekken. Hij riep gewoon mijn naam en er stonden nog net geen neonkleurige pijlen naast! ;-)


Zo, dat was het weer voor deze shoplog! Kennen jullie alle producten? En wat vinden jullie mijn geslaagdste aankoop?

Julie

2 opmerkingen:

  1. Super leuke dingen heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne items! Dat palette van Catrice ziet er mooi uit ook!

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen