donderdag 27 maart 2014

Julie | Opgemaakt februari 2014

Telkens wanneer ik andere blogs lees zie ik dit soort artikels verschijnen: opgemaakt. Ook Veronique heeft dit al enkele keren gedaan, maar ik kon me maar niet van de indruk ontdoen dat ik no-way zoveel producten zou op gebruiken over een periode van een maand. Dus besloot ik in februari eens alles te bewaren wat ik opgemaakt heb. Vandaar dus ook dit artikel! Maar ik schrok toch wel even, want zoals jullie gaan zien heb ik toch behoorlijk wat ‘opgemaakt’. Kijken jullie mee?Om te beginnen heb ik, samen met Nick, dit cacao-framboos handzeepje van Yves Rocher opgemaakt. Het was een Limited Edition, dus terug kopen kan nu zeker niet meer. Ik twijfel nog of ik hem volgend jaar opnieuw zou willen kopen indien mogelijk. Ik vind de handzepen van The Body Shop namelijk beter…


Haha, zoals jullie kunnen zien is dit gezichtspoeder van Bourjois wel degelijk he-le-maal OP! Het was mijn eerste gezichtspoeder en toen ik begon te merken dat het einde in zicht was heb ik dit product meteen opnieuw gekocht. Ik gebruik namelijk geen foundation maar wel telkens dit poeder. Dit is de kleur 53, maar als tweede kocht ik een tint lichter: 52. Volgende keer wil ik toch terug de donkerdere denk ik. Maar wel echt een super product!


Op deze foto staat een mini douchegel van The Body Shop uit de Chocomania lijn. Deze lijn was de eerste die ik ooit kocht van TBS en ik ben nog steeds verslaafd. Deze mini kreeg ik in een cadeauverpakking van mijn ouders. Als ik weer eens wat plaats gemaakt heb in mijn kast, koop ik deze zeker opnieuw, maar dan in een grotere verpakking!


Niet alleen de douchegel maakte ik op, maar ook een mini body butter uit diezelfde Chocomania lijn van TBS. Ik heb hier nu nog een groot exemplaar van staan en de lotion, dus die koop ik voorlopig niet opnieuw. Als die beide verpakkingen ook leeg zijn uiteraard weer wel! Hoewel ik de douchegel qua geur wel beter vind dan de body butter!


Dit is een van de producten waar ik het meeste spijt van heb dat het op is. Gelukkig had ik nog een nieuwe bus staan, maar er is zo moeilijk aan te geraken. Flormar zit namelijk enkel in Antwerpen en dat dan niet in het centrum. Ook in Tenerife zit hij, vlakbij ons hotel, maar ik kan toch moeilijk het vliegtuig nemen voor een deodorant? Hopelijk kunnen mijn grootouders nog enkele flessen meebrengen als zij in april er naartoe gaan. Deze paarse variant draagt de naam So… Chic en ik vind hem geweldig! Zonder twijfel de lekkerste deo die ik ooit heb gebruikt.


Deze pot scrub van Therme kreeg ik met Nieuwjaar van een nichtje van Nick. De neven & nichten (en liefjes) trekken ieder jaar een naam om een cadeautje voor te kopen. Dit jaar kreeg ik echt super leuke dingen van Ines, waaronder deze hot/cold scrub. Hij rook ontzettend naar munt, eucalyptus en een vleugje lavendel. Persoonlijk vond ik de korrel vrij ruw, en de geur was zo sterk dat het leek of je een potje Vicks mee onder de douche nam. Ik moet wel toegeven dat mijn huid nadien wel zacht voelde en dat ik hem op zich toch graag gebruikt heb. Zelf zou ik deze denk ik niet opnieuw kopen.


Deze parfum van Avril Lavigne was al een hele tijd ‘bijna-op’ maar ik kon het niet eerder over mijn hart krijgen hem helemaal op te gebruiken. De geur is super lekker en in onze Kruidvat verkopen ze deze geur niet eens meer… Jammer want ik heb hem graag gebruikt. Als mijn parfum voorraad nog eens wat slinkt ga ik denk ik wel terug op zoek naar deze geur. Ik ben sowieso fan van Avril Lavigne en als haar parfum dan ook nog zo lekker ruikt… Ja, deze wil ik zeker terug!


Opnieuw een product van Yves Rocher dat helemaal op is. Het gaat hier over de Limited Edition Smoothie parfum in de geur mango-passievrucht. Dit geurtje doet me altijd aan vakantie denken omdat het zo exotisch is. Het is een super fris parfum dat perfect is voor op vakantie of in de zomer. Hier moet ik niet lang over twijfelen of ik hem opnieuw zou kopen wat dat heb ik namelijk al gedaan. Voor hij leeg was had ik al een opvolger gekocht!


Deze Labello classic heb ik ook samen met Nick opgebruikt en dus niet helemaal alleen. Omdat ik niet hou van ruwe lippen, smeer ik sowieso iedere avond voor het slapengaan een ruime hoeveelheid lippenbalsem. Nick heeft deze gewoonte overgepakt en wanneer hij in het weekend bij mij slaapt brengt hij zelfs zijn eigen lippenbalsem mee! Deze is dus van hem, maar we hebben hem wel samen opgemaakt. Ikzelf koop deze niet meer opnieuw omdat ik die van het huismerk van Kruidvat even prima vind, en veel goedkoper.


Wat een waardeloze foto dit, mijn excuses. Deze lege gezichtsscrub was niet zo fotogeniek. Ook dit product komt van Yves Rocher. Het is de fruity scrub met abrikoos. Op zich een prima scrub en een goede afwisseling met mijn normale scrub van Nivea die ik gebruik. Ik denk wel dat ik deze misschien nog eens opnieuw zou kopen. Hij ruikt lekker en de korrel is niet te ruw, maar ik vind die van Nivea iets romiger en daardoor wordt mijn huid beter gehydrateerd. Twijfelgevalletje dus!


Dit is een mini handcrème van het merk L'Occitane. Even geleden kon je via Facebook een code verkrijgen voor een gratis pakketje met drie gratis handcrèmes: shea, almond & cherry blosom. Voor mij persoonlijk had deze laatste de lekkerste geur, en door de luchtige formule heb ik deze dus vaak gebruikt. Jammer dat deze op is… maar ik heb nog een mini van deze aangezien Nick de code ook aangevraagd had en ik het pakketje dubbel kreeg. Ik denk niet dat ik hem nadien opnieuw zou kopen aangezien ik L’Occitane nogal duur vind en er voldoende goedkopere handcrèmes zijn die ook prima hun werk doen.


Als laatste product dat ik in februari opgemaakt heb, zijn deze clean care make-up wet wipes (wauw, wat een mond vol!) aan de beurt. Zoals je kan zien zijn deze ook van Flormar, een merk waar ik eerder al over zei dat het hier moeilijk verkrijgbaar is. Jammer, want deze doekjes waren echt een plezier! Ze roken super lekker, waren voldoende ‘nat’ en deden hun werk goed. Ook deze zou ik graag opnieuw kopen!


Ziezo, dat waren alle dingen die ik in februari opgemaakt heb. Ondanks dat ik verwacht had nooit een volledig artikel vol te krijgen was ik toch verrast hoeveel producten ik opgemaakt heb in deze korte maand. Ik ben benieuwd of ik in maart ook zoveel producten kan op werken. Kennen jullie de producten die ik in dit artikel gebruikt heb? En zou jij ze opnieuw kopen?

Julie x

2 opmerkingen:

 1. Wow, je hebt echt veel opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik schrok er zelf ook van!
   En allemaal bijna full size producten.

   Maar om je alvast wat te verklappen, in maart heb ik zelfs nog meer opgemaakt! :p

   Verwijderen