dinsdag 25 maart 2014

Julie | Lush Sweetie Pie Shower Jelly

Ik heb vandaag weer een product review voor jullie in de aanbieding! Deze keer wil ik het hebben over de Sweetie Pie Shower Jelly van Lush. Tijdens mijn VIP Tour kreeg ik zoals jullie weten verschillende samples mee naar huis, maar dit is een product dat ik zelf gekocht heb! Ondertussen heb ik het ook al aan grondig onderzoek kunnen onderwerpen, vandaar dat ik mijn mening met jullie wil delen. Hieronder zien jullie mijn exemplaar.


Uitstraling: Het potje ziet er een beetje uit als een potje plasticine van uit je kleutertijd. Grappig is dan ook het feit dat de inhoud ook erg speels over komt. Je ziet het niet bij een eerste blik, maar het is wel degelijk een vaste vorm. Wel vind ik het etiket op de verpakking leuk. Ik hou altijd wel van de grappige teksten die Lush voorziet op hun producten!

Geur: De geur van dit product is een van mijn favorieten van Lush. De mix van kersen met kokos is verrassend, maar wel zalig lekker! Ik moet zeggen dat ik eigenlijk geen kokos ruik, vooral de zoete kersjes. Het is een zoete geur maar niet te ‘flauw’ om het zo te zeggen. Hij is fruitig zoet! Mocht deze bestaan in een vloeibare douchegel, sloeg ik gelijk een hele voorraad aan!

Hij belooft: Paars met glittertjes, dat is onze Sweetie Pie: een fruitige kersen- en zwarte bessenjelly met kokos en zeewier. We mengen een infusie van kersen, cassis absolue, bergamotolie met een mix van kokos en verzachtende zeewiergel. Daar nog een druppeltje cipresolie om je een beetje helder te houden. Beetje helderheid kan nooit geen kwaad toch? Erg elegant deze dame. Als je van de geur van You Snap the Whip houdt, is dit je Jelly. Masseer je stuk jelly over je huid of wrijf een klontje tussen je handen tot je zacht schuim ziet verschijnen, wassen maar! Ook kun je een klontje even in je puff of badspons op laten schuimen. Het is ook lekker als je deze jelly in de vriezer bewaart, voor een beetje extra sensatie onder de douche! Zin in nog meer kersen? You Snap The Whip is een fantastische body butter waarmee je een heerlijk zacht velletje krijgt. Dat naar zwarte bessen en kersen ruikt! Heb je haast? Met onze jellies kun je ook je haar wassen!

(bron foto: http://www.liefdevoorbeauty.nl/beauty-2/verzorgingsproducten/lush-bestelling/ )
Eigen ervaring: Ik was ontzettend benieuwd naar dit product. Een shower jelly had ik namelijk nog nooit eerder geprobeerd! Wees gewaarschuwd voor je aan de slag gaat: dit product is ont-ze-tend glibberig! Je laat hem per douchebeurt minstens éénmaal vallen, en als het daarbij blijft heb je nog geluk. Maar stiekem maakt het dat ook wel leuk eigenlijk. Het maakt douchen leuk en speels! Jammer genoeg creëer je er niet zo erg veel schuim mee… Maar ik moet wel zeggen dat het erg zacht voelt op je huid en dat is zeker positief. De geur ruik je erg goed tijdens het gebruik en het is simpelweg heerlijk. Na het afspoelen blijft er echter niet zoveel over van die geur op je huid. Nog een extra voordeel is dat hij erg zuinig is in gebruik. Er komt niet veel product van af, dus je kan er echt lang mee verder! Ik gebruik hem in zijn geheel, maar je kan er ook kleine stukjes afsnijden (of peuteren) en daarmee aan de slag gaan. Alleen heb ik dan schrik dat wanneer ik het kleine stukje laat vallen, ik hem zo zie verdwijnen in het putje…

Score: 8/10
Prijs: €5.45 voor een potje van 100G.

Product informatie: We kopen onze ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen.

Glycerine (Glycerine), Kersen infusie (Prunus cerasus), Natriumlaurylethersulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Kokos infusie (Cocos nucifera), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Carrageen extract (Chondrus crispus), Parfum (Perfume), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Zwarte bes absolue (Ribes nigrum), Cypres essentiële olie (Cupressus sempervirens), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Sneeuwvlokjes (oplosbaar), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 42090 (Colour 42090), Methylparabeen, Propylparabenen (Propylparaben)

Julie x

3 opmerkingen:

  1. Ik heb nog een leuke tip!
    Een beetje in de punten van je haar smeren als je je haar wast, dan blijft de geur lekker hangen in je haar, net of je parfum in je haar hebt gespoten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier ben ik nog steeds zo benieuwd naar, klinkt zo grappig en vooral heel erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen