vrijdag 21 maart 2014

Julie | Look like a star

De weken gaan tegenwoordig wel erg snel vooruit! Ik kan haast niet bijhouden met het maken van Look Like A Star artikels! Gelukkig helpt Veronique me er af en toe aan denken… Het is weer tijd om aan een nieuw setje van vier te beginnen en het zullen allemaal zangeressen zijn. Benieuwd?


Cher Lloyd
Beginnen doe ik met zangeres Cher Lloyd. Zij is een Britse artiest. Ze verwierf bekendheid door haar deelname aan de Britse versie van The X Factor. Ze eindigde op de vierde plaats in het zevende seizoen van The X Factor UK. Maar vandaag bekijken we niet haar zangkwaliteiten, maar haar stijl!


Een ding is zeker: Cher houdt er van om op te vallen! Is het niet met haar kleding, dan is het wel met haar kapsel. Ren ook al maar vast naar de winkel voor een felle kleur lipstick, want dat is zowaar haar handelsmerk. Verder is haar stijl een mix van retro en rock met soms een classy tintje. Qua handtas kies je best voor een groot exemplaar met zebraprint, daarmee wordt ze nogal vaak gezien. Wees ook niet bang om nieuwe patronen uit te proberen en kies op zen minst voor één knalitem in je look. Ze draagt ook vaak een accessoire in haar haren en draagt steevast hoge schoenen. Als laatste tip kan ik je zeggen dat je nooit genoeg bling kan hebben!
Top: £40 - mango.com
Pants: £15 - hm.com
Jacket: £60 - riverisland.com
Shoes: £25 - newlook.com
Bag:
$28 - forever21.com
Necklace: $11 - forever21.com
Earrings: £3 - riverisland.com
Ring Set: $2.99 - forever21.com
Lipstick: €12.99 – Maybelline Superstay 14h One Step – kruidvat.be

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten