zondag 16 maart 2014

Julie | Essence Beauty Beats pakket

Op onderstaande foto kan je de gehele Beauty Beats collectie van Essence zien. Dit was een Limited Edition collectie, ge├»nspireerd op Justin Bieber. Deze collectie was enkel in november en december te koop in Nederland, Belgi├ź heeft deze collectie niet eens verkocht.

Deze collectie is dus niet meer te koop, je vraagt je daarom vast af waar deze post dan om gaat? Wel, dankzij Essence ben ik nu in het bezit van enkele producten uit deze lijn. Ik heb een wedstrijd van hen gewonnen en dit zonder dat ik dit wist. Gevolg was een super leuke verrassing in de brievenbus! Kijken jullie mee naar wat ik gewonnen heb?


Et voila, eerst even de leuke brief laten zien die bij mijn pakket zat!


Er zat ook een grote houten buis bij, waar deze Justin Bieber poster in zat. Zelf ben ik hier niet veel mee, aangezien ik geen Belieber ben, maar ik hoop er nog wel iemand blij mee te kunnen maken…


Waar ik wel bijzonder blij mee was… DIT! Nadien uitgerekend bevat dit pakket producten ter waarde van €13.64 euro en dan heb ik de tas en de poster niet meegerekend.


Een doorschijnende make-up tas gevuld met allerlei leuke producten! Ik laat ze hieronder nog even apart zien, inclusief swatches…


Eerst en vooral is er deze mooie shimmer powder. Als je goed kijkt kan je zien dat in het poeder ‘Swag’ gedrukt staat. De naam van dit product is dan ook “Swaaag! “ en was te koop voor €3,39. Op mijn hand kan je een swatch zien van dit subtiele poeder. Ik ben alvast tevreden!


Als tweede wil ik jullie deze blush laten zien! Tot mijn lichte verbazing is deze echt goed gepigmenteerd. In de blush zelf zie je de letters ‘Boyfriend’, een verwijzing naar het gelijknamige nummer van JB. Deze “Groupie at heart” Blush was te koop voor €2,59.


Ook zaten er twee schattige hair tie bandjes in mijn pakketje. Ik denk niet dat ik deze zal gebruiken maar op zich zijn ze wel leuk. Deze zouden €1.99 gekost hebben, wat ik persoonlijk redelijk veel vind…


Ik had gedacht dat deze oogschaduw redelijk fel zou uitvallen, maar hij is eerder erg licht gepigmenteerd. Voor mij geen probleem, aangezien je hem zo echt mooi kan combineren. Het is een turqoise kleur die ook wat shimmers bevat. Het is de kleur ‘02 I'm backstage’ en was te koop voor €1.69


Als laatste zaten er ook twee leuke lipglossjes bij mijn pakket. Op mijn hand kan je de swatches zien. De roze kleur is iets beter gepigmenteerd, wat mij logisch lijkt aangezien ik niet per se zit te wachten op turqoise lippen! Het zijn deze kleuren: “02 Eenie meenie (roze) & 03 I'm backstage (turqoise)”. Deze waren dan weer te koop voor €1.99 per stuk.
Hier onder laat ik nog zien hoe deze kleurtjes er uit zien op mijn lippen. In het echt vind ik mijn lippen wel veel meer roze dan op de foto bij de Eenie Meenie kleur.

Zo, dit was mijn pakketje dat ik gekregen heb van Essence. Ik ben vooral erg blij met het poeder en de blush! Die ga ik echt nog vaak gebruiken volgens mij. Wat vinden jullie het leukste item uit dit pakket?

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten