woensdag 5 maart 2014

Julie | E.L.F Pakket

Jullie kennen het merk Eyes Lips Face waarschijnlijk wel? Nee? Het is een een goedkope make-up website die meer dan 700 make-up trendy producten van goede kwaliteit  aanbieden! Zij verkopen vele producten zelfs voor 1 euro. Benieuwd, kijk snel even op http://nl.eyeslipsface.be/. Maar nu waar deze post om gaat…Op de blog http://www.makemeblush.nl/ won ik namelijk dit super leuke E.L.F. pakketje! In dit artikel wil ik jullie laten zien wat er allemaal precies in zat en laat ik ook swatches zien.


Eerst en vooral de leuke brief die bijgesloten zat!


Hier al in één oogopslag de inhoud van het pakket dat ik gewonnen heb.


Hiermee ga ik zelf niets doen… Mijn wenkbrauwen zijn al vol van zichzelf en hebben ook geen te kort aan kleur. In een ander vormpje epileren ga ik dan ook niet doen aangezien ik er tevreden mee ben. Wat hier wel mee gaat gebeuren komen jullie nog wel te weten neem ik aan!


Het tweede wat in mijn pakket zat zie je hier, een blush/highlighter. Met slechts één druppeltje heb je al voldoende kleur om aan de slag te gaan op je gezicht. Je ziet dan ook een klein druppeltje links op mijn hand. Rechts heb ik meer gebruikt om hem uit de smeren. Onderaan zien je hoe hij er uit ziet als je een kleine hoeveelheid uitblend. Hiermee kom je echt lang toe! Dus het lijkt me een goed product!


Het product dat ik in mijn handen hou is een vloeibare eyeliner. Omdat deze transparant met glitter is, is nauwkeurig werken niet zo’n klus als met een zwarte eyeliner. Op mijn hand kan je de subtiele shimmer waarnemen die in de eyeliner zit. Ik heb hem diezelfde avond meteen gebruikt en ik ben ontzettend blij met dit product! Het past echt perfect bij me: mooi maar niet te opvallend. Ik ben fan!


Als laatste zaten er ook deze twee kwasten in het gewonnen pakketje. Zoals je kan zien is de linkse een eyeshadow brush en de rechtse een defining eye brush. Die kan je gebruiken om goed in je crease te kunnen werken, dankzij de speciale afgebogen kwast.


Hier zie je mooi de vormen van beide kwasten. Ik hou ze nu wel andersom vast dan op de vorige foto, dus nu zie je rechts de eyeshadow brush en links de andere. De schuine is iets zachter qua haartjes maar je kan er toch goed mee werken. De rechtse is stevig en dat maakt dat je oogschaduw echt enorm precies kan aanbrengen.

Ik ben alvast erg tevreden met mijn pakket! Er zit dan wel één dingetje in dat ik niet ga gebruiken, maar dat mag de pret niet drukken. Het meest tevreden ben ik met de glitter eyeliner, ik denk dat ik die het vaakst zal gebruiken. Ook met de kwasten ben ik erg blij omdat je nu eenmaal nooit genoeg goede kwasten kan hebben! Wat vinden jullie van dit pakket?


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Tof!
    Kwasten kan je idd noooooit genoeg hebben! ;-)
    Ik heb ook zo'n glittereyeliner in het goud, voor op hele speciale feestjes!
    Veel plezier met je pakket! x

    BeantwoordenVerwijderen