woensdag 19 maart 2014

Herman den Blijker lasagne bolognese


Op een of andere blog las ik dat er in de Action kant en klaar maaltijden van de topchef Herman den Blijker (hier in België is hij te zien geweest bij the taste) te koop zijn. Zij had twee soepen en de kip met curry geprobeerd en was niet zo enthousiast. De lasagne had ze overgeslagen aangezien deze niet glutenvrij is. Hier heb ik geen problemen mee en wat lasagne smaakt altijd. Dus besloot ik deze maar eens mee te nemen toen ik laatst in de Action was. 


Deze lasagne kost €1,99 en voor 350 gram is dat een redelijke prijs. Toch als hij lekker is. Zo ziet de lasagne eruit wanneer ik deze uit de kartonnen verpakking haalde. Niet supersmakelijk maar daar stoor ik mij persoonlijk niet gauw aan. Hier moest ik gaatjes inprikken en dat ging niet vanzelf. Het plastic is nogal dik en ik moest al m'n kracht gebruiken om erdoor te geraken. 

Hierna moest de lasagne voor 3 minuten de magnetron in op 750W. En zo ziet het eruit als het warm is. Er stond een plasje water (?) op de kaas en dat vind ik meestal niet zo leuk. Wat ik ook niet leuk vond was (again) de plastic. Die kreeg ik er niet af. Uiteindelijk hing er overal nog wat plastic en ook tijdens het eten moest ik regelmatig weer wat plastic eruit vissen omdat het erin was blijven hangen. 

Laten we nu even to the point komen en het over de smaak hebben. Het deed me onmiddellijk denken aan ravioli uit blik. Ik heb al lasagnes gegeten die goedkoper en lekkerder waren (ooit een van de Delhaize voor €1 ofzo). Op zich was deze niet vies hé maar 't was het gewoon net niet. De tomatensaus die ik in lasagnes gewoon ben is meestal gewoon romiger of voller... Ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven. Maar wat ik zei over die ravioli bolognese uit blik komt er het dichtste bij in de buurt. 

Ik zou dit persoonlijk niet meer opnieuw kopen als ik andere opties heb. Mocht ik nu in de Action zijn enkele minuten voor sluitingstijd en beseffen dat ik niets in huis heb om te eten, dan zou ik deze lasagne misschien nog wel eens durven overwegen. 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ik vind ze werkelijk niet te nachelen die maaltijden... bah!

    BeantwoordenVerwijderen