woensdag 5 maart 2014

H&M oogschaduw palette

Gisteren besloot ik de bus richting Tilburg te nemen om daar nog eens te gaan winkelen. Overal kwam ik erg leuke dingen tegen maar vaak had ik het gevoel dat het allemaal toch net niet was wat ik zocht. In de H&M liep ik dan ook zo goed als recht naar het schap met de beautyproducten. Dit palette maakte me qua kleuren heel erg blij! Uiteraard waren er geen testers en was het een beetje op goed geluk dat ik het kocht. In mezelf was ik dan ook aan het bidden voor pigment waar toch mee te werken valt... 


Zoals je ziet lijken de drie kleuren erg op elkaar. De bovenste rij bevat een metallic finish, de middelste shimmer en de onderste is matte. Buiten dat de finish verschilt, zijn de kleuren toch ook iets anders. Des te beter uiteraard. Het is trouwens een erg veelzijdig palette. Je kan er enorm basic en rustige looks mee maken terwijl je ook voor een hevige smokey eye kunt kiezen. 


Hier zie je de kleuren nog even zonder dat die letters er voor zitten. De blushes vind ik er wel vrij fel uitzien. Volgens mij moet je toch voorzichtig zijn dat je niet teveel kleur op je kwast pakt. 


De swatches van de bovenste rij zijn niet geweldig maar ik moet zeggen dat ik hierna met een gerustgesteld hart verder kon swatchen. Deze rij heeft een metallic finish (zie je niet duidelijk op de foto) en het zijn erg lichte kleuren. Ondanks het feit dat deze zo licht zijn, vind ik het pigment nog wel relatief goed. Sommige kleuren zijn iets kruimeliger (de meest rechtse bijvoorbeeld) en daarmee moet je dus oppassen dat je geen fallout hebt. 


Hier vond ik het jammer dat de linkse kleur zo licht gepigmenteerd is. Misschien valt dit wel op te bouwen in een ooglook en met een goede basis eronder. Voor de rest was het pigment weer ok√© alleen zoals je wel ziet is weeral die rechtse kleur heel erg kruimelig. Hier hou ik m'n hart voor vast. Ik zag wel niet bijzonder veel shimmer erin. Deze kleuren leek mij eerder metallic dan shimmer maar goed, dat maakt me niet zoveel uit. 


Deze kleuren hebben mij over het algemeen aangenaam verrast. Voor matte kleuren zijn deze toch vrij degelijk gepigmenteerd. Vooral de middelste bruine kleur vind ik erg mooi! Sorry voor m'n kippenvel trouwens maar het was erg koud. 


En net zoals ik hoopte (of vreesde? :p) hebben de blushes ook een erg sterk pigment. De roze vind ik trouwens supermooi! Voor die oranje/rode ben ik een beetje bang... Misschien moet ik het gewoon eens uittesten en gaat hij heel goed meevallen! :) 

Voor de prijs van €7,95 ben ik blij dat ik dit palette heb gekocht. Het pigment is redelijk en zeker de blushes zijn erg mooi. Dit palette kan je kopen in filialen van H&M met een beautyafdeling of in de webshop. 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Wauw, hij ziet er echt heel mooi uit en de pigmentatie is heel erg goed zo te zien!

    BeantwoordenVerwijderen