woensdag 26 maart 2014

FOTD | 'Behind blue eyes'


Gisteren besloot ik nog eens een klein beetje kleur bij in mijn ooglook te steken. Aangezien ik een mooie matte blauwe oogschaduw bij de hand had, besloot ik deze te gebruiken. Ik denk dat ik dan 'behind blue eyes' niet moet uitleggen (ondanks het feit dat mijn eigen ogen niet echt blauw zijn). 
Zelfs wanneer mijn ogen open zijn, zie je toch een beetje van dit blauwe accent terug. 

Gebruikte producten:
- Essence oogschaduwbasis
- Catrice Hip Trip Palette (beige en lichtblauwe kleur)
- Catrice oogschaduw "Go Charlie brown"
- Max gel eyeliner
- Max Factor False lash effect
- Smashbox liquid halo foundation
- Essence Blush 010 "Adorable"

Heeft er iemand van jullie trouwens een tip voor een andere oogschaduwbasis aangezien deze nogal donker is qua kleur. Zo lijkt het alsof ik te donkere foundation op heb aan m'n ogen of zie ik er zelfs een beetje ziekjes uit. 


Hier nog even een full face waarbij je m'n oogschaduwlook goed ziet. Ik heb niets op m'n lippen omdat mijn lippen erg schraal zijn de laatste tijd. 

Liefs 
Veronique

1 opmerking: