donderdag 20 maart 2014

6 slechtste fictionele vriendjes

Hoe vaak heb jij al wel niet gezucht bij een of andere film omdat die mannelijke hoofdrol toch zo'n lekker ding was en in jouw ogen ook helemaal perfect. Of toch niet helemaal zo perfect? Ik overloop met jullie 6 van zulke zogenaamde perfect at first sight vriendjes maar vertel jullie uiteraard ook even hun negatieve kantjes!


Legolas, Lord of The Rings

Ik zou niet kunnen leven met een man met mooier haar dan dat van mij. Of op z'n minst toch al niet met een man met langer haar dan dat van mij. Dat hoort gewoon niet.

Dan Humphrey, Gossip Girl

Er is vanalles mis met Dan. Sowieso al het feit dat hij zichzelf Lonely Boy is gaan noemen om in de aandacht te komen, het feit dat hij de vooroordelen van de Upper East Side tegenover hem haat en zichzelf eigenlijk nog schuldiger maakt aan vooroordelen. Om nog maar te zwijgen van z'n zelfmedelijden en het feit dat hij valt op alles wat hem aandacht geeft en borsten heeft. True story.

Mr Big, Sex and the city

Voor zijn leeftijd is hij best sexy en hij heeft natuurlijk een super dressing aan Carrie gegeven. Dit neemt niet weg dat ik van mening ben dat Mr. Big nog lang niet volwassen genoeg is voor een fatsoenlijke relatie.

Danny Zuko, Grease

Wanneer je jezelf bent, schaamt hij zich voor je in het bijzijn van z'n vrienden maar hij verwacht wel dat hij aan je borsten mag zitten wanneer hij dat wil. Yeah right, zo werkt het niet. Zeker niet wanneer je na een hele metamorfose er dan ineens wel bij hoort.

James Bond, Alle films

Ik weet niet hoe snel jij ongerust bent maar als mijn vriend lang niet antwoord dan raak ik lichtjes in paniek. Laat staan hoe ik mezelf zou voelen wanneer ik zou weten dat hij om de tien minuten risico loopt om te sterven.

Edward Cullen, Twilight

Hij mag dan best knap zijn en mysterieus maar kom op. Hij glittert en hij kijkt heel de tijd alsof hij stilaan doodgaat. Neen, een goed vriendje mag wel iets stoerder zijn. Shotgun op de weerwolf!

Als ik er zo bij stilsta, verkies ik toch m'n eigen vriendje. Hij is dan misschien niet zo stoer, mysterieus en badass maar langs de andere kant glittert hij gelukkig ook niet, heeft hij geen langer haar dan ik en moet ik niet heel de dag voor z'n leven vrezen. Mij hoor je dus echt niet klagen. 

Liefs
Veronique

Bron: nsmbl.nl

2 opmerkingen: