zondag 23 maart 2014

2x MAC Lipglass

 Zoals jullie in de shoplog van dinsdag al konden zien, heb ik mij enkele MAC lipglossjes aangeschaft. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit en aangezien de ene supergoedkoop was en de andere in een setje kwam, besloot ik het er maar op te wagen. De lipglasses die ik vandaag ga zien zijn Picture Pink en Strawberry malt. Strawberry Malt

Ik weet niet of het aan mij ligt maar deze brengt precies helemaal niet zo egaal aan. Ga ik nu echt nog moeten oefenen op lipgloss mooi aan te brengen? Seriously?  De kleur op zich vind ik wel mooi. Het is een pak minder fel dan lijkt in de verpakking maar dit vind ik alleszins niet erg. Hier zie je dat het al bij al wel meevalt. Misschien lag het echt gewoon aan mij.  De lipglass is vrij dik en plakt een beetje. Dit zorgt er dan weer wel voor dat hij lang blijft zitten. 

Picture Pink

Deze kleur dekt dan weer super maar ik weet niet goed wat ik ervan moet denken. Het is wel heel licht, niet? Misschien dat deze lipgloss goed is voor over een fellere lipstick om die wat te verzwakken. Of over eender welke iets donkerdere lipstick. Goed dat ik momenteel nog niet zo bruin ben, anders had het wel echt een Snooki effect gegeven. 

Deze is qua structuur trouwens hetzelfde als Strawberry Malt. Echt jammer van de kleur. Iets donkerder of feller zou al een pak beter geweest zijn. 


Nog even swatches op m'n arm. Strawberry malt - Picture pink


Wat denken jullie ervan? Zijn ze de oorspronkelijke 19 euries waard? Ik ben blij dat ik ze met korting gekocht heb. 19 Euro zou ik er echt niet aan uit willen geven.

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

 1. Hmm.. ik weet niet of ik de volle 19 euro er voor zou betalen. De lichte kleur heb ik ook een beetje mijn twijfels over. Misschien ziet hij er beter uit met een lipstick eronder?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De lichte kleur vind ik persoonlijk ook minder..
  Maar de rode staat je echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze allebei net niet voor de prijs, fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen