zaterdag 15 februari 2014

Valentijnsdag 2014

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten was het gisteren Valentijn, het moment om je liefste nog eens extra in de watten te leggen. Of ook niet, als je vrijgezel bent. Zelfs voor mij was Valentijn dit jaar niet echt gewoon maar 'the next day of the week' maar of het echt romantisch te noemen was... 
Valentijn begon voor mij om middernacht op een TD in Vorselaar. Niet meer volledig nuchter (eufemisme) kroop ik samen met Iris haar beste vriendin het podium op zodat de DJ heel de zaal kon vertellen dat het Iris haar verjaardag was.  

En ineens besloot ik na enkele cava's de enorme fout te maken om een pint te bestellen en op te drinken. Dom, ik weet het en ineens kreeg ik m'n klop toen ik buitenstond. M'n maag besloot ook ineens geen water meer te verdragen. Ja, dat had ik toen ├ęcht nodig... Zucht.. Ineens werd er ook aan mij gevraagd om met iemand mee naar het ziekenhuis te rijden om Tessa te gaan halen aangezien zij met een meisje op de spoed zat (er had iemand zich nog harder begaaid dan ik). 


Toen ik hiervan terug kwam, voelde ik me ineens weer een stuk beter en nuchterder maar was ineens wel slim genoeg om niet meer opnieuw alcohol te gaan drinken. Ja, ik ben echt trots op mezelf om die reden! Helaas moet ik wel toegeven dat ik de grond een paar keer van dichtbij heb mogen bekijken (en voelen!) maar dat steken we dan maar op het feit het er zeiknat en spekglad was. En het feit dat de persoon waarmee ik danste nogal vaak vond dat ik eens moest ronddraaien. Ik ben al onhandig zonder zulke hindernissen dus wanneer dat er nog eens bijkomt lig ik oftewel op de grond of ik hang ineens rond de nek van mijn danspartner. True story. Het leek wel niet alsof hij het zo erg vond. 

Als ik er bij stilsta vraag ik me toch af hoe ik die avond overleeft heb zonder ernstige verwondingen (even de schaafwonden op m'n benen en het brandwondje op m'n hand vergeten (danku Mathias!)). Maar goed, jullie kunnen het waarschijnlijk al wel raden dat het een geweldige avond/nacht is geweest. Een TD waar het minder druk was dan anders maar daarom niet minder plezant. 

Tot je dan om half 9 moet opstaan om te gaan observeren en je maag nog altijd protesteert bij plat water (deze keer hield ik het wel binnen!). Dat ging nog vrij goed maar tegen de middag moest ik het toch echt aan mezelf toegeven dat ik last had van een hangover.  Een relatief zware hangover zelfs. De middag heb ik dus doorgebracht in m'n bed, kijkend naar eender welk programma dat er maar op TV was. En ja, dat was vooral Disney Channel. 


Well... Het was het waard. Zeker aangezien ik me vandaag toch alweer helemaal de oude voel! Als je ooit de kans krijgt om naar een TD in Vorselaar te gaan en je houdt wel van een 'fout' feestje? Dan moet je zeker gaan! Neem enkele vrienden mee en je leert daar dan nog wel andere leuke mensen kennen. 

Waarom ik jullie dit eigenlijk verteld heb? "Vero does this. Go to college, they said. It will be fun, they said." And hell yeah, fun it is. (No sarcasm) 

Liefs
Veronique

P.S.: Doe ook nooit de Marie-Louise op een TD tenzij je het niet erg vindt om de rest van de avond met een nat gat rond te lopen. Hoe zat je ook bent, probeer eraan te denken dat dat gewoon geen goed idee is. Ik spreek uit ervaring. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten