zondag 9 februari 2014

Shoplog


Ik weet dat ik in een No Buy zit eigenlijk en die lukt mij vrij goed. Toch heb ik inderdaad een shoplog voor jullie aangezien ik gisteren met papa en Patricia ben gaan winkelen. We zijn dan even langs de Jumbo, Action en Kruidvat gegaan. Ten eerste heb ik dit vaasje/flesje gekocht bij de Action. Dit vond ik erg leuk om zo een bloem in te zetten op m'n bureau. Het is iets kleins maar maakt het toch meteen een pak gezelliger. Je had deze met verschillende tekstjes op en je kon kiezen tussen een zwarte of witte tekst. Ik koos voor "A good life is a collection of happy moments ♥". 

Het kostte rond een euro denk ik. 

Bij de Jumbo kocht ik een Women's Health. Ik vind dit altijd best interessant en soms haal ik er wel eens wat inspiratie uit voor een artikel. Heb hem nog niet gelezen maar die superfoods klinken al erg interessant!


Waarom ik dit masker gekocht heb, weet ik niet goed. Ik vind zulke maskers er altijd heel erg leuk uitzien en deze was maar 62 cent. Best goedkoop en je weet maar nooit wanneer je het eens kunt gebruiken.
Deze was er in verschillende soorten en kleuren maar ik ben de laatste tijd beetje obsessed door plum.


Van een vriendin hoorde ik dat deze eyeliner uit het assortiment verdwijnt (weten jullie nog dat ik in m'n vorige shoplop daar iets over zei?!) dus heb ik maar meteen 4 nieuwe gekocht waardoor ik nu 5 dichte verpakkingen heb. Volgens mij moet ik voor de rest van m'n leven geen eyeliner meer kopen. Nice!

0,98 euro per verpakking.


En dit vond ik gewoon superschattig. Balpennen in de vorm van lipsticks en markeerstiften in de vorm van nagellak. Hihi.


Nu krijgen jullie 1 minuut om mij uit te lachen... Ja, ok√©, stop maar. Dit heb ik gekocht omdat ik donderdag een TD heb. De royal TD. En dus had ik een kroontje nodig. In Leuven had ik een supermooi kroontje gezien maar helaas was dat €17 en dat had ik er toch niet voor over. Helaas! Dan maar zo'n speelgoeding.Last but not least wil ik mezelf verpliichten vaker een horloge te dragen. Omdat ik mijn mooie horloge niet weet liggen, kocht ik deze in het Kruidvat. Het kostte maar €7,99 en eigenlijk vond ik het wel mooi. Simpel en elegant. Perfect dus .

Goed, de rest van de maand ga ik braaf zijn! Haha (sure..)

Liefs
Veronique

1 opmerking: