donderdag 13 februari 2014

Sarah: WeigtCare Drinkmaaltijd Review

Hej hej!

Lang geen berichtje gehad van mij, motivatie was heel ver te zoeken...leg ik misschien nog wel eens uit.

Intussen heb ik wel nog iets voor jullie uitgetest, namelijk de drinkmaaltijd van Weight Care. 


Dit zegt WeightCare zelf:
"Drinkmaaltijd is een lekkere frisse en doordrinkbare maaltijddrank. Het is een maaltijdvervanger, dus geschikt voor alle stappen van het ABC-plan.

Eén Drinkmaaltijd bevat 200 calorieën (kcal) en alle essentiële voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Drinkmaaltijd is verkrijgbaar in een handige, hersluitbare fles van 300 ml (1 flesje = 1 maaltijd). Je kunt kiezen uit de smaken:
- Yoghurt-Bosvruchten
- Yoghurt-Appel
- Mokka
- Vanille "


Zelf heb ik 3 smaken getest: Yoghurt-Bosvruchten, Yoghurt-Appel en Vanille. Ik lust geen mokka, vandaar...

Ik was vooral nieuwsgierig of ik nadien nog honger zou hebben want 200 calorieën is niet veel. 
De eerste die ik testte was Yoghurt-Bosvruchten. Ik moest op school blijven voor een infoavond en besloot dat dit een goed moment was om een drinkmaaltijd te testen. De smaak viel 100 % mee, echt heel lekker en ik heb er ook echt van genoten.
´s Avonds thuis had ik nog wel een heel klein beetje honger en nam ik een soepje maar al bij al was ik heel tevreden!
De volgende dag besloot ik om de vanille te testen maar deze keer ´s middags. Op woensdag hebben we pas om half 1 gedaan en anders ben ik pas tegen 1u, half 2 thuis. Dit is dus ideaal voor in de auto. Natuurlijk ging ik de vanille vergelijken met die van Gerlinea en deze was echt veel beter. Geen vieze nasmaak, gewoon een lekker vanilledrankje. Nadien geen honger meer gehad :-).
De week nadien testte ik Yoghurt-Appel uit en ook deze viel goed mee. Lekkere smaak, geen honger achteraf.
(Van de Yoghurt-Appel ben ik jammer genoeg een foto vergeten te trekken maar die volgt nog wel...)

Ik heb nu natuurlijk deze producten maar één keer getest dus om echt een verschil op de weegschaal te zien, het lijkt me nog wat moeilijk...
Mij lijkt het sowieso geschikt voor wanneer een je een moeilijke dag hebt, wanneer je uiteten gaat ...

De 2 producten die ik tot nu toe van WeightCare getest heb, vallen bij mij echt wel in de smaak. Alleen ben ik nog niet zo overtuigd van het concept om dit altijd te doen. Iemand van op school drinkt ´s middags ook shakes maar wanneer iedereen brood of iets anders eet, heb ik het toch moeilijk om dan een shake te drinken... Misschien iets dat in mijn hoofd zit?

Tijdens de krokusvakantie ben ik van plan wat meer te testen... ik heb wat meer tijd, kan  ik zelf koken... Ik laat het jullie weten!

Puss o kram

Sarah


Geen opmerkingen:

Een reactie posten