zaterdag 22 februari 2014

Sarah: Balans week 7 of 8?

Hej hej!

Lang geleden dat jullie van mij iets gehoord hebben. *Shame on me* ik weet het. Daar gaat mijn eerste voornemen dus al om wekelijks iets te schrijven... De reden is een beetje aan de persoonlijke kant: keuzes moeten maken die je niet wilt maken. Sommige mensen krijgen daar stress van en krijgen geen hap meer binnen. Wel ik krijg daar stress van en ik eet alles wat op mijn pad komt. En eerlijk gezegd had ik de voorbije 2-3 weken geen zin om mijn uitspattingen toen met jullie te delen. Misschien had ik het beter wel gedaan en hadden die dan niet zo groot geweest maar ja...


(Trek het je niet aan Sarah! Zoals het prentje dat ik voor dit artikel koos: sometimes shit just happens)

Intussen ben ik weer wat beter bezig, nog niet optimaal maar kom :-).


  • Maandag: goed gestart! Niks gezondigd, kleine porties genomen. Eigenlijk had ik een afspraak in het fitnesscenter maar ik had eigenlijk totaal geen zin om op die weegschaal te gaan staan en dus belde ik af. In plaats daarvan ging ik een tourke lopen. Eén tour bij ons is 1,7 km. Vol goede moet ben ik begonnen maar na een tijd heb ik toch een klein stukje gestapt. Daarna weer flink verder gelopen en weer een klein stukje gestapt. Op zich zou ik dit wel kunnen opbouwen. 2 jaar geleden ongeveer ben ik met Start-to-Run zo vrij ver geraakt dus misschien is dit wel een optie aangezien het fitnesscentrum redelijk duur begint te worden...
  • Dinsdag:Vandaag heb ik een nieuwe app gekocht op mijn gsm: MyDietApp ofzo..je hebt een gratis versie en een betalende versie. Ik koos voor de betalende. Hij is wel in het Engels maar er zitten heel veel tips enzovoort op. Ik ga hem wat verder uittesten en dan schrijf ik er wel wat meer over.
  • Woensdag moest ik snel zijn. Pedagogische studiedag tot 12u op school en ik moest om half 1 in Turnhout zijn. Het plan was om in de auto een maaltijdshake te nemen maar die was ik natuurlijk thuis vergeten. Om 1u was ik dan in Turnhout en kregen we er broodjes aangeboden...natuurlijk ook niet al te best.
  • Donderdag: Personeelsvergadering na school en dus besloot ik een shake mee te nemen. ´s Avonds thuis nog een grote kom groentesoep gegeten dus een goede dag!
  • Vrijdag: De slechtste dag van de week. Ik kon niet goed weerstaan aan de chocolaatjes op school en de verleiding van de frietjes thuis. 
Op zich ben ik dus best weer goed gestart. Ook ben ik weer begonnen met mijn honing-kaneeldrankje. Ik was er mee gestopt omdat de gedachte van (zoete) honing die gezond is me niet echt meer overtuigde maar stiekem geeft het me toch ook wel een goed gevoel dus :-).
Vandaag (zaterdag) bij de bakker werken. Ben benieuwd of ik van al het lekkers kan afblijven!

Puss o kram!

Sarah

PS In de krokusvakantie ga ik weer iets nieuws testen! En deze keer wat grondiger!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten