zaterdag 1 februari 2014

Sarah: Balans week 4

Hej hej!

Deze week ben ik wat minder gestart, maar misschien niet direct hoe jullie denken...


  • Zaterdag: Werken bij de bakker en ik had, zoals gewoonlijk, ´s middags weer wat te veel gegeten en dus had ik in de namiddag buikpijn. Alleen verdween de buikpijn deze keer niet en zat ik er ´s avonds nog mee. Ergens voelde het als: Ik heb honger, geef mij eten, maar ergens ook als: Pas op he, want als ge nu eet....   Ik heb dan toch maar besloten wat te eten en ik had er nadien echt spijt van: krampen tot en met!
  • Zondag: Vandaag kon ik eindelijk eens een keertje uitslapen! Was al 14 dagen geleden! Om 9u was ik wakker, ging een theetje halen en kroop weer in bed om er tegen 12u weer uit te komen omdat we uiteten moesten. M´n maag deed nog steeds raar maar op zich snapte ik dat wel omdat ik natuurlijk nog niks gegeten had... Op restaurant nam ik een slaatje met appel en spek (met véél te veel spek), heel lekker! Daarna gingen we door naar mijn grootouders thuis voor het dessert, normaal het hoogtepunt voor mij maar ik kon niet meer...niemand eigenlijk hoor. Dus we gingen het dessert uitstellen tot 5u. Er werden sandwiches belegd, er waren koffiekoeken, tiramisu, chocoladefondue... Eigenlijk vlieg ik daar altijd gewoon in maar ik kreeg weer enorme krampen en heb ⅛ koffiekoek op en een halve tiramisu en daar stopte het voor mij. ´s Avonds natuurlijk heel de avond op het toilet gezeten... Geen leuke dag voor mij :-(!
  • Maandag: Vandaag moest ik natuurlijk gaan werken en voor de zekerheid had ik veel platte kaasjes mee naar school genomen.  ´s Morgens heel voorzichtig mijn WeightCare reep, eerste speeltijd een platte kaasje, ´s middags 2 platte kaasjes met een boterham en in de namiddag voorzichtig een stuk fruit. Thuis aangekomen had ik natuurlijk veel honger en ik dacht: Klinkt het niet, dan botst het maar... We bestelden smoskes, ik at het helemaal op en mijn maag overleefde het! Jes! Daarna gaan sporten, deed weer deugd!
  • Dinsdag: Vandaag was er om 7u een infosessie op school en als er zoiets is dan blijf ik altijd op school. Anders moet ik bijna terug vertrekken als ik thuis gegeten heb en dat vind ik ook wat stom. Dus ik dacht: ideale moment om eens een maaltijdshake uit te testen! Ik vertelde jullie vorige week dat ik toen 2 shakes van Gerlinea had geprobeerd en die waren me niet echt bevallen. Toen kocht ik er 3 verschillende van WeightCare. Vandaag probeerde ik de smaak bosvruchten-yoghurt. Super lekker! Ik moet wel zeggen dat ik nadien nog een klein beetje honger had maar wat wil je: zo´n shake is 200 calorieën en een volledige avondmaaltijd 600? Thuis heb ik dan gewoon nog een kom soep genomen en ik was tevreden :-).
  • Woensdag: Ook vandaag testte ik een shake! Nu wilde ik hem ´s middags eens nemen omdat ik sowieso dan minder eet. Vandaag was het de smaak vanille, die vorige keer zo tegen viel. Reviews en foto´s volgen nog ;-). ´s Avonds ben ik gaan sporten en gaan plasma geven. Morgen dus rekening mee houden als ik op de weegschaal ga staan zodat ik geen vertekend beeld krijg...
  • Donderdag: vandaag stond er zwemmen op het programma! Mijn vriendje had gisteren zijn laatste examen en dus besliste hij om mee te gaan! De 40 baantjes heeft hij niet gehaald maar ik wel! We eindigden met een wedstrijdje watertrappelen en ik won!
  • Vrijdag: vandaag wel frietjes gegeten maar ook veel water gedronken. Goed en niet goed dus...  Maandag word ik opnieuw gemeten!
Puss o kram

Sarah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten