zondag 9 februari 2014

Nikon D5200

Sinds begin december maak ik m'n foto's voor Vero Does This niet meer met een digitale camera. We (M'n zus en ik) hebben toen namelijk een spiegelreflexcamera gekregen. Hiermee maak ik dus de foto voor reviews, shoplogs... Enkel wanneer ik ergens naartoe ga (uitgaan, dagje Leuven...) neem ik nog een digitale camera. Ook de LTME wordt gewoon nog altijd met m'n gsm gemaakt. 


Ik heb deze camera dus al enkele maanden kunnen testen en wil jullie daarom enkele mooie foto's laten zien die ik gemaakt heb. De camera die ik heb gebruikt is de Nikon D5200 met een 18-105 mm lens. 
De foto's heb ik lichtjes bewerkt wat het licht betreft. Het werd al een beetje donker en daarom dat het net iets mooier was toen als ik het met Photoscape snel wat lichter maakte. 


De lens is niet de allerbeste om close up foto's te maken maar ik ben sowieso nog wel van plan om een betere lens daarvoor aan te schaffen. Toch vind ik dat de close up foto's redelijk goed lukken. "A good life is a collection of happy moments ♥"


Nog een close upje van de tulp. 


Ik moet natuurlijk nog wel oefenen met de camera maar het lukt al aardig en de foto's komen best mooi uit. 

Hebben jullie toevallig nog opmerkingen en/of tips? 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

 1. Met daglicht fotograferen levert de mooiste foto's op. Je kunt de iso waardes iets omhoog doen, dan kun je met iets minder licht toch nog foto's maken zonder dat ze bewogen zijn. En probeer tegenlicht te vermijden, daarom is je vaasje wat donker ten opzichte van het gordijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meesten zijn in daglicht gemaakt :) Het tegenlicht was eigenlijk bewust om dat effect te bereiken ^^ Toch bedankt ;)

   Verwijderen
 2. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik vind de eerste foto enorm mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen